سرماخورده بود ((البته فکر کنم کرونا چون هفته پیش مهمون داشتم مریض بودن و اینکه اول خودم گرفتم بعد دخترم))))
دیشب بردم دکتر اینو داده منم زدم تو نت نوشته برای یکسال به بالا حالا چیکار کنم؟؟؟
کسی بوده به نوزاد داده باشه؟؟؟
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم شما حرف دکتر متخصص رو گذاشتی و قبول نداری اومدی از ما میپرسی حالا ما به درست یا غلط بگیم بده ی ...
نه عزیزم منظورم از زدن این تاپیک این بود کسی به نوزاد زیر یکسال داده همین!!
باز هم ممنون از تذکرت🌹
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.