2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودک

159 بازدید | 8 پست

دخترم بیست و یک ماهشه پریشب تب کرد و اسهال  ولی یه شب بود خوب شد  از دیشب ساعت دوازده مرتب بالا میاره فقط دارم بهش شیر خودمو میدم  کسی بچش اینجوری شده؟ویروس جدیده؟دکتر بردین؟

۶صبح پاشدگفت گلاب به روتون پی پی دارم مدفوعش یکم شل بود بعد از۶تا۷دوبار گلاب به روت بالااورد که اومدم نوبت گرفتم الانم منتظرم همسرم ازداروخونه برگرده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶صبح پاشدگفت گلاب به روتون پی پی دارم مدفوعش یکم شل بود بعد از۶تا۷دوبار گلاب به روت بالااورد که اومد ...

انشالا زود خوب شه به نظرم با این گرد و خاک ویروسم اومده کاش بچمو پنجشنبه اب بیرون نمیبردم نمیدونستم گرد و خاکه فک کردم ابریه بچم آب شد

انشالا زود خوب شه به نظرم با این گرد و خاک ویروسم اومده کاش بچمو پنجشنبه اب بیرون نمیبردم نمیدونستم ...

الان چطوره؟پسرم یه آمپول زد دیگه بالانیاوردشکرخدا یه شربت داد بهش هنوزم میدم بهش

الان چطوره؟پسرم یه آمپول زد دیگه بالانیاوردشکرخدا یه شربت داد بهش هنوزم میدم بهش

بچه منم بالا نمیاره دقیقا از بعد آمپول دیگه بالا نیاورد و منم شربت دمیترون بهش میدم ولی اسهاله پسر شما هم اسهاله؟چیزی میخوره؟اخه بچه من بی اشتها شده به شدت

بچه منم بالا نمیاره دقیقا از بعد آمپول دیگه بالا نیاورد و منم شربت دمیترون بهش میدم ولی اسهاله پسر ش ...

همون شب که دیگه بالانیاورد دیدم اسهال شد شریع بهش کیدی لاکت وآب سیب دادم وفرداش هم رب ازگیل دادم دیگه اسهال نرفت آره اشتها داره.امروزهم بردمش دندون پزشکی