2777
2789

خیلی خوبه که به بچه هاتون متعهدید. بخاطر اونا برید دنبال درست کردن زندگیتون تو رو خدا. نه طلاق. راحت فکر طلاق نکنید بچه‌ها و خودت خیلی اذیت می‌شید . همون انرژی و بیشترش رو صرف درست کردن اخلاقا و زندگیتون کنید

سعی کن اقتدار شوهرت را خیلی حفظ کنی   تا رابطتون خوب بشه مردا تشنه ی اقتدارن  با بچه طلاق گرفتن  بنظرم خیلی بده 

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه که به بچه هاتون متعهدید. بخاطر اونا برید دنبال درست کردن زندگیتون تو رو خدا. نه طلاق. راحت ...

جفتمون از چشم هم افتادیم به هم حسی نداریم فقط عذابه

تو این زندگی نمون 

میترسم از بعد طلاق..

قصددارم دیگه ازدواج نکنم که بچهام دلشون بشکنه یا مثلا ازدواج کنم ی بچه دیگه بیام اون پیش مادرپدرش باشه پسرام من پیششون نباشم

ببین ازدواجتون  با یه تصمیم نابخرادانه و عجولانه انجام شده سعی کن واسه طلاق اینطوری نباشه 

اخه پسر ۲۵ ساله وقت بچه داشتنشه🤷🏼‍♀️

بعدم فکر نکنید حالا بعد از طلاق واستون گل و بلبل از آسمون میریزه 

آدمی که بچه داره طلاق اول گرفتاریشه

هر کی میگه اینجوری اونجوری کن، خبر از طلاق عاطفی دو نفر نداره و هیچی نمی دونه یا خیلی ضعیفه و محتاج ...

دقیقا خیلی سخته همش عذابه 

۳ساعت باهم بشینیم ۲ساعتشو فقط بحث و دعواس

به نظرم جلسات مشاوره می تونه خیلی از زندگی ها رو حفظ کنه و خیلی از سوتفاهم ها رو برطرف کنه. من دیدم خانواده هایی که زندگی شون بعد از مشاوره خوب شده. بعضی زندگی ها درست نمیشه. چون مثلا یکی از زوجین رفتارهایی داره که اصلاح نمیشه. مثلا اگه یکی از زوجین اختلال روانی شدید داشته باشه. یا خیلی فاسد باشه. خب در اون صورت نه. واسه چی بمونن تو اون زندگی. ولی اینم در نظر بگیر ناپدری و نامادری چیزی نیست که بچه ها بهش احتیاج دارن. چیزیه که باعث اضطراب و نگرانی شون میشه. اگر کسی بتونه بعد از طلاق طاقت بیاره و بچه هاش رو بزرگ کنه خوبه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
ببین ازدواجتون  با یه تصمیم نابخرادانه و عجولانه انجام شده سعی کن واسه طلاق اینطوری نباشه  ...

من دوست ندارم طلاق بگیرم از نگاها و حرفا میترسم...

ولی انقد استرس میگیرم ک نکنه الان عصبی شه بزنه یا چیزی سمتم پرت کنه ..

روزام با استرس شرو میشه خودمم دیگه عصبی شدم

شما بچه دارید الان وقت خوبی نیست تازه یادتون بیاد همدیگه رو دوست ندارید اگر میتونید در کنار هم بمونید و یه محیط آروم ( نگفتم با عشق) برای بچه ها فراهم کنید تا حداقل یکم بزرگ بشید به بلوغ فکری برسید بعد در مورد ادامه تصمیم بگیرید

بچه گناه داره پیشه مشاور برید

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بیا کانال تنها مسیر آرامش برنامه ایتا  صحبتای دکتر حبشی را گوش کن  یه جوری شوهرت را هم عضو کن گوش کنه   شاید از طلاق منصرف شدید  خیلیها با همین صحبتا وحفظ اقتدار شوهرشون از طلاق منصرف شدن وزندگیشون خوب شده @IslamLifeStyles

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
من دوست ندارم طلاق بگیرم از نگاها و حرفا میترسم... ولی انقد استرس میگیرم ک نکنه الان عصبی شه بزنه ی ...

چند سالگی ازدواج‌کردید؟ بزرگ‌تری چیزی داری که کمکت کنه؟ 

خب خوبه که تا حدودی میتونی جلوی رفتارهای پرخاشگرانه ش رو بگبرب