2777
2789

از نگاه ها و حرف ها نترس چون‌تموم میشن و تاثیری تو زندگیت ندارن 

ولی از آینده بچه هات چرا بترس از اینکه کمبود عاطفی بگیرن و …

تو باید در یک شرایط بلوغ فکری تصمیمی رو بگیری که اول به نفع و صلاح بچه باشه 

به نظرم جلسات مشاوره می تونه خیلی از زندگی ها رو حفظ کنه و خیلی از سوتفاهم ها رو برطرف کنه. من دیدم ...

مشاورع رفتم اخلاقای شوهرمو گفتم فقط ی کلام گف جدا شو..

گفت بقیه که میان پیشم مشاوره حداکثر ۳تا چراغ قرمز درمیاد از رابطشون ولی برامنو که تعریف میکردم اخلاقای شوهرمو ۷تا چراغ قرمز دراورد.‌

شوهرم خیلی عصبیه وقتی عصبی میشه وسایلارو میشکونه..

تلوزیون و شکونده چندبار گوشی منو ۴بار کنترل تلوزیون شکونده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاورع رفتم اخلاقای شوهرمو گفتم فقط ی کلام گف جدا شو.. گفت بقیه که میان پیشم مشاوره حداکثر ۳تا چراغ ...

معمولا مشاورا همسر رو هم می خوان. چطور از شما نخواستن. به نظرم شما باید با هم برید. واسه زوج درمانی که یه نفر فایده نداره. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
چند سالگی ازدواج‌کردید؟ بزرگ‌تری چیزی داری که کمکت کنه؟  خب خوبه که تا حدودی میتونی جلوی رفتار ...

من از سر بچگی ازدواج نکردم از سر بچگی بچه دار نشدم من خیلی زندگیمو دوست داشتم خوشی نزده زیر دلم تاپیکای قبلمو بخونی متوجه میشید..

شوهرم تو بدترین شرایط بهم خیانت کرده سرهمین از چشمم افتاده

جفتمون از چشم هم افتادیم به هم حسی نداریم فقط عذابه

باید اصلاح کنید. همینطوری که نمیشه. بکاری کردید پاش وایسید. بچه‌ها چه گناهی دارند.

عزیزم اینم بگم که اولین قدم با زنه. زن این توانایی رو داره.

ازت خواهش میکنم این صورت‌های دکتر حبشی رو گوش کن. شاید با همین‌ها اصل مشکلاتتون حل بشه. خواهش می‌کنم این وقت رو بذار

توی این کانال مجموعه صحبت‌های دکتر حبشی. کوتاه کوتاهه ولی خیلی دقیق و مفیده.

https://eitaa.com/joinchat/2483814412Cae54e6aa21

باید اصلاح کنید. همینطوری که نمیشه. بکاری کردید پاش وایسید. بچه‌ها چه گناهی دارند. عزیزم اینم بگم ک ...

خیلی ممنون گلم ولی لینک ابی نشدع کانال تلگرامه یا..؟

رفتم تاپیکای قبلیت رو‌خوندم‌

به نظرم شوهرت هنوز بچه ست زود ازدواج کرده یهو فیلش یاد هندوستان کرده شاید بعد از یه مدتی از سرش بیافته 

علی الحساب به نظرم اگر میتونی با بچه هات زندگی کن یکم بگذره شاید تغییر کنه ولی اصلا دهن به دهنش نذار و یا بچه ها رو ببر خونه پدرت جایی باهم زندگی کنید تا شاید یکم بگذره آدم بشه

رفتم تاپیکای قبلیت رو‌خوندم‌ به نظرم شوهرت هنوز بچه ست زود ازدواج کرده یهو فیلش یاد هندوستان کرده ش ...

وقتی خودشو از چشم انداخته ادم شدنش چ فایده ای داره؟

من خیلی اروم و مظلوم بودم الان انقد عصبی شدم به همه میپرم

حال قبل من برمیگردع؟

عشقی که بهش داشتم تصوری که ازش داشتم برمیگرده ؟

ب نظر شما اگه طلاق نگیرم ولی جدا زندگی کنم اسممون روهم باشع خوبع؟ چون کنارهم فقط دعوا میکنیم 

وقتی خودشو از چشم انداخته ادم شدنش چ فایده ای داره؟ من خیلی اروم و مظلوم بودم الان انقد عصبی شدم به ...

بچه دارین، کنار هم زندگی کنین دعوا هم نکنین؛

بعد چند سال بازم بزرگ تر و عاقل تر و صبور تر میشید و زندگی تون بهتر میشه انشاالله  

حتی اگر بعد طلاق ازدواج نکنید و مراقب بچه هاتون باشید بازم بچه ها بعد طلاق مادر و پدر آسیب های به شدت بزرگ میبینن؛

تو همین نی نی سایت درد و دل های بچه های طلاق رو بخونی متوجه میشی چه قدر حال روحی شون بده و چقدر دچار مشکلات شخصیتی میشن برخی شون؛

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
مشاورع رفتم اخلاقای شوهرمو گفتم فقط ی کلام گف جدا شو.. گفت بقیه که میان پیشم مشاوره حداکثر ۳تا چراغ ...

عصبانی اش نکن

نذار عصبانی بشه

یه مدت عصبانی نشه آروم آروم از سرش میفته این رفتارها

مثلا چند ماه گذشت و عصبانی نشد یه موقع که خوش اخلاق هست بهش حتی لفظی و ظاهری بگو چقدر دوستت دارم که تغییر کردی و دیگه اعصاب ات رو کنترل می‌کنی...

وقتی عصبانی هست سکوت کن و باهاش بحث نکن تا اوضاع بدتر نشه

اون دنیا به خاطر تک تک رفتاراش عذاب میشه شما فقط الان مراقب باش عصبی نشه که به خاطر آرامش خودت و بچه ها فضای خونه رو نتونه متشنج کنه

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀