2777
2789
عنوان

خواهششش بگین چکنم شیر شب بگیرم

199 بازدید | 39 پست

دوسالو دوماهشه شیر روزو از تاریخ ۸ گرفتم الان ۵روزه شب میخوام بگیرم داره هم مارو میکشه هم خودشو همششش گریه بیخوابی دارم میمیرم 

شیشه نمیخوره هیچی تو نصف شب نمیخوره همششش گریههه خوابم میاد شماها چیکار کردین خوب شه عادت کنه

یعنی دیگه نمطخوابه؟ خستممممم گریه نکن مامان بخواب توروخدا دعامون کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۹ ماهشه روز رو تقریبا قطع کردم شبا هم دو سه بار بیشتر نمیدم دیگه خواستم کامل بگیرم میرم دکتر یا ماما قرص میگیرم که خشک بشه شیرم دیگه هرکاری کنه شیر نمیاد ازش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من شبا به دخترم وقتی واسه شیر بیدار میشد از این آب میوه پاکتی کوچیکا که نی دارن میدادم می‌خورد عوض شیر می‌خوابید..ولی بیقرلری هم بچم طفلی می‌کرد ولی جیغ وداد نمی‌کشید.. یه هفته اولش سخت بود اونم فقط شبا بعدش کم کم شبا هم خوب شد ..شماهم امتحان کن..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

وای من ک اول راهم هنوز نی نیم ۱۱روزشه سر سینه هام زخم شدن شیرخشکم مادرشوهر میگه نده ب زور روزی دو پیمونه میدم وقتی می‌خوام ب بچم شیر بدم نفسم میگیره از درد

خدایا شکرت..

دیگه نده 

رژ بزن 

چسب زخم بزن بگو اوف شده

واسش خوراکی هایی که دوست داره بگیر بهش بده بخوره بهونه نگیره

شکمش سیر باشه مشغول باشه یادش نمیفته

من لواشک و ایدین واسش گرفته بودم 

بعدا یواش یواش حجم هله هوله رو کم کردم الانم روزی یه دفعه خوراکی بهش میدم با برادرش باهم بخورن 

هنش دم دستش آجیل و میوه و غذا و اینحور چیزا میزارم مشغول باشه

والا روز وشب باهم گرفتم یهووو... 

منم یهو ندادم شبش اینقدرررر گریه کرد دادمش تا ۵روز بخدا راحت بودیم میخوابیدیم اونم میخوابید ۵روزه حالا داره مارو میکشه بابا ول کن تازه شیرم ندارم

منم یهو ندادم شبش اینقدرررر گریه کرد دادمش تا ۵روز بخدا راحت بودیم میخوابیدیم اونم میخوابید ۵روزه حا ...

همینه.. یهوو یادش میوفته.. یه بنده خدایی میگفت بده بعد سه روز..حالش بدمبشه نمیخوره دیگه.. من ترسیدم گفتم والا یهوو میگیره دیگه ول نمیکنه حسش نیست.. تحمل کردم