2777
2789
عنوان

خواهششش بگین چکنم شیر شب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست

شیر شب بچه باید از نه ماهگی قطع بشه 

نباید بمونه تا الان 

الآنم به گریه اش گوش نکن 

دیگه بهش نده بزار روی پات یا ببرش بیرون هسته بشه بیاد بخوابه 

کسی خواست راهنماییش کنم شیر شب بچه چطور قطع بشه توی شش تا نه ماهگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر شب بچه باید از نه ماهگی قطع بشه  نباید بمونه تا الان  الآنم به گریه اش گوش نکن  ...

تو میگی چجوری الان چیکار کنم بنظرم خیلی باتجربه باشی ببین بهم بگو اخرش میشه دیگ بیدار نشه و گریه نکنه و تا صبح طکسره بخولبه یا دیگ همش بیخوابی دارم؟ 

ولمون کن سرویس شدم بزار حداقل مادرا تو اون سن بچشون بخوابن والا

بعداز شش ماه باید یکبار به بچه شیر بدی تا بخوابه 

وقتی بعداز مثلاً دوساعت بیدار شد شیر بخوره 

مثلاً اگر توی هر وعده ۶پیمانه شیرخشک به بچه میدید 

باید مقدارشو کم کنید یعنی آب اندازه همون شش پیمانه بریزید 

ولی شیر خشک پنج پیمانه بریزید 

این مقدارشو هر دو یا سه روز یه پیمانه کم کنید 

آبش همون ۶تا بمونه شیر خشک کن بشه 

اینطوری دیگه معده بچه شب فرمان گشنگی نمیده

اینم بدونید خواب شب برای بچه لازمه خواب عمیق به مغز بچه کمک می‌کنه و گرفتن شیر شب به هوش بچه اثر مستقیم داره

عزیزدلم قهوه ،تلف ،کلپوره، اینا بزن رو سینت همینجور که دهن میزاره میفهمه یه چیزیش شده سریع خودشو دور میکنه

نکته خیلی مهم اینه که شبا سیر بخوابه هرچی میتونی بهش بده که سیر بشه شب بخاطر گرسنگی بیدارنشه

تو میگی چجوری الان چیکار کنم بنظرم خیلی باتجربه باشی ببین بهم بگو اخرش میشه دیگ بیدار نشه و گریه نکن ...

نه عزیزم نهایتش یک هفته گریه می‌کنه دیگه می‌خوابه 

سعی کن آخر شب بهش یه وعده غذا بدی که سیر باشه 

وای من ک اول راهم هنوز نی نیم ۱۱روزشه سر سینه هام زخم شدن شیرخشکم مادرشوهر میگه نده ب زور روزی دو پی ...

عزیزم اولش سینه ها زخم میشن پماد مخصوص شقاق هست بگیر بزن سریع خوب میشه  ، و اینکه از همین الان عادت نده به شیر شب که مثلا خودت بدی بهش اگه بیدار شد بده اگه نه که بذار بخابه چون وقتی دندون درمیاره نباید شب شیر بدی چون دندون رو خراب میکنه دختر من عادت کرده هرکاری میکنم ول نمیکنه 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
شیر شب بچه باید از نه ماهگی قطع بشه  نباید بمونه تا الان  الآنم به گریه اش گوش نکن  ...

میشه بگی چطوری قطع کنیم ؟ دختر من ۹ ماهشه بدجور به شیر شب عادت کرده 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
نه عزیزم نهایتش یک هفته گریه می‌کنه دیگه می‌خوابه  سعی کن آخر شب بهش یه وعده غذا بدی که سیر با ...

والا من بهش غذا هم میدم فایده نداره😂

آخر صفحه اول

آره الان خوندم عزیزم بچه ی من شیر خودمو میخوره