2777
2789
عنوان

دروغ اون هم در رسانه ملی…

353 بازدید | 17 پست

دختر اومده ویژه برنامه شب عید علیخانی

‏رسما گفت نابینا مطلق بودم و هیچ چیز نمیدیم با عمل پیوند سلول های بنیادی درمان شدم

‏امشب اومده میگه من منظورم کم بینایی و تنبلی شدید چشم بود عملی هم که کردم عمل زیبایی بود...

آخه چرا الکی مردم رو امیدوار میکنید؟

خوشتون میاد مردم رو آزار بدید؟

میدونید چقدر نابیناها بعد این برنامه امیدوار شدن و الان حالشون گرفته؟

چرا سه بار تاپیک زدی ؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب کجا این حرفو زده

خدامیدونه این علیخانی چقدر دیگه اینجوری خالی میبنده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

منم چشمام خیلی ضعیفه میترسم عمل کنم بدتر بشه یا چشمم خیلی خشک بشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

اخی عزیزم 

واقعا چرا حواسشون نیست 

با احساسات این افراد چه میکنن ؟ 

رسانه ملی باید در  برابر  این عزیزان مسئول باشه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

والا من ندیدم همچنین حرفی بزنن اینا داشتن با دکتر درمورد افرادی که بینایی کمی دارن عمل تاثیر داره رو ...

میگفت من نابینای مطلق مادرزادم که با سلول های بنیادی خوب شدم

البته ما ندیدیم ولی بهمون گفتن که پیگیر بشیم

اخی عزیزم  واقعا چرا حواسشون نیست  با احساسات این افراد چه میکنن ؟  رسانه ملی باید ...

کاری نکرد اخه کی داخل همچنین برنامه دروغ به این بزرگی میگه عزیزم؟؟؟ ایشون داشتن با دکتر درمورد افرادی که بینایی خیلی کمی داشتن و انحراف چشم.... صحبت میکردن که ببینن عمل اثر داره.... 

کجای ایران راست میگن 

اومده بودن مدرسمون برا مصاحبه 

میگفتن از مدارس حضوری راضی هستین همه گفتن نه 

فیلم رو قطع کردن گفتن باید بگید آره 😑

خو کثاف*تا دارین از ما میپرسین 😒

ایشالا مرگ بگیرتشون اینقدر دروغ میگن 😐

من رد دادم

از مدرسمون چند نفر بخاطر کرونا فوت شدن 

بعد میگن هیچ دانش آموزی فوت نشده خاک تو سرشون🙂😂

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
کجای ایران راست میگن  اومده بودن مدرسمون برا مصاحبه  میگفتن از مدارس حضوری راضی هستین هم ...

از مدرستون تو ایام غیرحضوری فوت شدن  ؟ یا تو این چند روز ؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی