2777
2789

دوتا بچه زیر پنج سال دارم.پسرم نزدیک چهارسالشه و دخترم هفت ماهس.زنگ زدم بهداشت گفت زیر پنج سال برا اتباع خارجیه و هنوز بخشنامش نیومده.بالای یکسال و نیم هم تو سن ۱۸  و ۱۲ ماهگی واکسنو زدن قبلا همون واکسن ام ام آر  که میزنن.مراقب بچه زیر یکسالت باش اگه تب با دونه های قرمز دیدی ببر دکتر تا به ما ارجاع بده برای واکسیناسیون.شهر شما واکسیناسیون انجام میشه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم دوسالشه همه واکسناشو زده جای نگرانی نداره واکسن سرخک مثل واکسن کرونا بی خاصیت نیست وقتی زدی یعنی ایمنی و نمیگیری من سال ۸۲ زدم سال ۹۸ تست انتی بادی دادم فول فول بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بخاطر اتباع خارجی وارد ایران شدن بیماری سرخک زیاد شده وگرنه قبلش نبود

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
عجب گیری افتادیم با این ضد واکسنا واکسن نزدن و سرخک شایع شده دوباره

آره متاسفانه.کرونا کم بود سرخکم اضافه شد.خواستم ببینم کسی بوده که بچش سه چهار ساله باشه و باز برده باشه برای واکسن سرخک؟؟

بچه های من بالای دوسالن یعنی واکسنو زدن؟ 

اره عزیزم  واکسن یکسالگی و هجده ماهگی توش سرخک و سرخجه هست نگران نباشید اونایی که گرفتم افغانستانی بودن که واکسن نزدن یا ایرانی هایی که واکسن به بچه هاشون نمیزنن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچه های من بالای دوسالن یعنی واکسنو زدن؟ 

آره همون ۱۲ و ۱۸ ماهگیه.میخوام ببینم دوباره باید بزنیم یا نه؟؟

آره همون ۱۲ و ۱۸ ماهگیه.میخوام ببینم دوباره باید بزنیم یا نه؟؟

لازم نیست دوباره بزنن اونکه گفتن واسه اوناییکه که به بچه هاشون واکسن نمیزنن

بچم دوسالشه همه واکسناشو زده جای نگرانی نداره واکسن سرخک مثل واکسن کرونا بی خاصیت نیست وقتی زدی یعنی ...

خداروشکر.فقط می مونه بچه های زیر یکسال مون.مثل دختر من که فقط هفت ماهشه.خدا ختم بخیرش کنه