2777
2789
لیرز برای تیرگی یا موهای زائد؟

برای تیرگی با چند جلسه کاملا درمان میشه

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببین این کرم ها همشون مقطعی هستن 

بعضیاا هم اصلا جواب نمیدن و ضرر دارن

بعدشم تیرگی واژن یه چیز خیلی طبیعیه یعنی شما سفید برفی هم باشی بازم واژنت چند درجه از پوست بدنت تیره تر خواهد بود اصلا واژنی که نسبت به پوست بدن تیره تر نباشه عجیب تر به حساب میاد

برای همین اصلا برات مهم نباشه یه چیز کاملا طبیعی و رایجه 

اگرم میخوای روشن تر بشه از این کرم ها استفاده نکن که اصلا معتبر  و استاندارد نیستن

همین که مصرف ژیلت رو قطع کنی و به جاش لیزر یا اپیلاسیون کنی خودش کلی تو روشن شدن بیکینی کمک میکنه

موهات هم برداشته میشه 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
شنیده بودم خیلی تاثیری نداره  امیدوارم درد نداشته باشا

بستگی ب پوستت داره برو دکتر لیزر کن بگو بعدشم بهت کرم بده 

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏
عشقم اخه تیرگیام یه چیزی مث سوختگی شده😭قبلا اصلا اینجوری نبود

عزیزم😢سعی کن اگه از ژیلت استفاده میکنی دیگه نزنی 

به جاش چند جلسه برو لیزر هم تیرگیشو از بین می بره هم موهارو در حد کُرک نازک میکنه

ناراحت نباش همه جوره زیبایی 

اونقدری که ما به این چیزا حساسیم مردها حساس نیستن

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست