2777
2789
عنوان

رفع سریع جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 17673 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه درمان جوش و جای جوش زدین؟

بله. پوستم قبل از اولین اصلاح خیلی خوب بود ولی به مرور پر از جوش و جای جوش شد با این کار نود درصد خوب خوب شدند.

الان هم به علت تنبلی زیاد انجام نمیدم چون تمومش کردم.

مرسی،اصل این روغنو از کجا تهیه کنم؟

از یه عطاری که از کیفیتش مطمئن هستید حتما تهیه کنید. چون ممکنه روغن بی کیفیت یا خراب باشه.

اول هم روی آرنج یا بازو امتحان کنید محض احتیاط، چون روغن خیلی گرمی نیست که حساس باشه، ولی اول روی دست یکی دو روز امتحانی بزنید مبادا پوست‌تون حساسیتی داشته باشه.

@afsar63  شما هم دقت کنید عزیزم.

کلا دور سس و چربی و خط بکش چند وقت فقط غذای پخته بخور خیلی هم جوشاتو دستکاری نکن جاش می مونه انشاال ...

جوشام رفتن جاشون مونده لعنتیا داره سکتم میده🤦🏼‍♀

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻

سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک و میزارم برات من جای جوش فرو رفته و زخم رو صورتم داشتم کامل رفت. 

۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic

سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰