2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 41 پست

سلام .

این دنیا همش درد و رنجه .لقد خلقن الانسان فی کبد .ما انسان را در رنج افریدیم .

حصرت علی میگه صبر تلخ است ولی میوه صبر شیرینه .

فرض کن ک خودکشی هم کردی .چی میشع .فقط و فقط خودت رو بدبخت کردی و قیامتت رو از دست دادی .قیامت و اخرتی که هیچ انتهایی ندارد .وقتی داداشت هست بیکس نیستی .پدر و مادر هم ک عمر نوح ندارند .صبر کن .صبر حلال مشکلاتع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت چند میاد چه شبکه ای؟

شبکه چهار ساعت ۶ونیم عصر تکرار ۱۱شب و۱۲ ظهر میتونی قسمت دیشب رواز گوگل دانلود کنی 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
شبکه چهار ساعت ۶ونیم عصر تکرار ۱۱شب و۱۲ ظهر میتونی قسمت دیشب رواز گوگل دانلود کنی 

اها ممنون عزیزم♥️

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…

چی میگی دختر؟؟؟ فکر کردی با خودکشی کردن دردای روحیت کم میشه ؟ نه خواهرم دردات صدها میلیون بار بیشتر و بیشتر میشن . حاضرم قسم بخورم هیچکس اندازه من از طرف پدرو مادرش مورد ظلم واقع نشده . منم بارها ب خودکشی فکر کردم دوبار هم خودزنی داشتم ک خودکشی ناموفق حساب میشه .این دنیا دیر یا زود برا من و تو تموم میشه . بذار ب حالت طبیعی خودش بگذره . این دنیا برای راحتی ساخته نشده . کافیه دستتو از عالم و دنیا بشوری . از هیچکس و هیچ چیز توقعی نداشته باش . فقط و فقط ب خودت متکی باش . خودتو بساز . رو خودت کار کن . 

اجازه مستقل شدن ندارم، زندونی کردن تو خونه حتی گوشیمم میگیرن

اولا اگه شما بخوای جدا بشی اگه عروسی کردی اقدام به جدای کنی نیاز به اجازه پدر هم نداری چون یه زن مطلقه حساب 

می شی بگرد تو رستورانی جای که جای خواب هم داشته باش برات خودت پیدا کن 

اونوقت به حساب اون شوهر بی خاصیت برس