2777
2789
عنوان

چرا نذاشت صدا قلب بچمو گوش بدم بعدم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبق پریودی 8 هفته بودم ولی طبق سونو 6هفته و دو روز 

ولی صداشو ظنیدم قشنگ دکتر خیلی مهربون بود 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

من سر دخترم تا لحظه جنسیت صدای قلب شو نشنیدم هردفعه ام میگفت برای بچه ضرر داره 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

اها. راستی من الان باید برم پیش دکتر یا نه لازم نیست. مثلا برای مراقبت های بارداریو اینا

کلا باید زیر نظر دکتر باشی اما بهداشت محله هم پرونده تشکیل بده هر وقت خواستی بری چکاب یا اهن و .. میدن بهت 

پولی هم نیست که دم دستم هست

بعد از ۸ هفته صدای قلب جنین قابل شنیدنه با دستگاه های سونو 

ایشون کم کاری کردن

پرس و جو کنید جای خوب و با کادر خوب برید همیشه

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

هم این که حال نداشته هم این که دقت دستگاه های مختلف سونوگرافی فرق داره،دفعه بعدی جایی برو که برای آد ...

اره بخدا تازه ازاد هم حساب کرد با بیمه ما قرار داد نداشت 200 تومن گرفت که بماند از ساعت پنج تا هشت منتظر بودم از بس شلوغ بود

اره بخدا تازه ازاد هم حساب کرد با بیمه ما قرار داد نداشت 200 تومن گرفت که بماند از ساعت پنج تا هشت م ...

میدونم،حق داری،همشون سر و ته یه کرباس هستن،باردار نیستم ولی خودم هم دیروز از ساعت ۲ تا ۶ تو نوبت سونو بودم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷