2777
2789
عنوان

چطوری حساب کنم چند هفته ام میشه

66 بازدید | 8 پست

سلام به حساب ان تی اول 25همین ماه زایمانمه به حساب انتی دوم 27زایمانمه به حساب بهداشت 22ختم بارداری میده الان به حساب انتی دوم میگیرم میشه 38و4روز بهداشت گفته 22میفرسته بیمارستان نوار قلب بگیرم خوب بود یه هفته دیگه مهلت میده وگرنه با امپول فشار زایمان میکنم درد هم اصلا ندارم یعنی سر پسرم هم بدون درد با امپول فشار زایمان کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون تاریخ برو برات آمپول بزنن نی نی بیاد وای من که دیگه دارم ثانیه هارو میشمارم زمان بگذره 

خب میگن درد خا خودش شروع بشه بهتره امپول فشار میگن خوب نیست نمیدونم والا موندم 

منم ۲۸ سالمه دختر ۴ساله دارم انشالله به سلامتی فارغ میشی عزیزم من که دل طبیعی زایمان کردنو ندارم سزا ...

خدا ببخشه بهت عزیزم من طبیعی زایمان کردم پسرمو 5ساعت درد کشیدم ولی بعدش راحت بودم نه دردی نه چیزی اینم قصدم طبعی ولی دردا شروع نمیشه