2777
2789
عنوان

گربه بزاعه خونمون خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 31 پست
امروز عکسش گرفتم برای آموزشگاهمون هست 

وای خیلی نازن ، منم منتظرم بچها بزرگ بشن فعلا پنج تا بودن فکر کنم الان ۳تا دیگه اضافه شده 😂اما الان که من دیدم از موش هم کوچیکتر بودن 

خونه عمم اینا گربه زایید ۴ تا 

همونجا بزرگ شدن مامانشون هی میرفت هی میومد 

الان دستی شدن اصلا نمیتونن شکار کنن همیشه غذاشونو عمم اینا میدن..

دوتاشون تصادف کردن مردن الان دوتاشون هستن 

حالا مامانشون دوباره بارداره 

یکی از بچه هاهم بارداره 

اصلا یه وضعی 😄

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه عمم اینا گربه زایید ۴ تا  همونجا بزرگ شدن مامانشون هی میرفت هی میومد  الان دستی شدن ...

ما هم همینه 

الان پنج تان ،من یکبار تلاش کردم همین گربرو ببرم عقیم کنم چون بنظرم خودش گناه داره انقدر بزاعه تازه دوتاشونم گم شدن از بچها دیگه برنگشتن اما نیومد که ببرمش اصلا وحشیه منم دلم نیومد که مثلا توی باکس بزارمش حالا خودم و خانوادم مواظبشونیم اینا ما غذاشون ندیم میمیرن🥺🥺

گربه برکت میاره به زندگی فقط هی نری درجعبه روبازکنی نگاه کنی بچه هاشو ورمیداره میبره اگه احساس ناامن ...

نه نگاه نمیکنم ،بهشونم غذا میدیم همیشه اما میترسم ما از این خونه رفتیم گشنگی بمیرن 

اخه مستاجریم ، امسال تابستون میریم دلم براشون میسوزه

عزیزم این عکس تیله گربه های یک ماهه هست نه تازه به دنیا اومده

میدونم 

بازی میکنن 

حتی بهشون غذا هم میدیم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
نه نگاه نمیکنم ،بهشونم غذا میدیم همیشه اما میترسم ما از این خونه رفتیم گشنگی بمیرن  اخه مستاجر ...

ازگشنگی که نمیمیرن میرن پیدامیکنن ولی وابسته میشن ماخودمون موقع عوض کردن خونه اوناروهم بردیم

پارسال چند تا تو حیاطمون بود 

با هم بازی می کردن 

منم از پست پنجره می دیدمشون 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
منم شنیدم خوبه  احساس خوبی ام دارم به این قضییه بهش برس غذا و شیر بزار  چندوقت دیگه صبح ...

دفعه قبلم اورد خونمون..

من چون داداشم تو ۲۱ سالگی فوت کرد مامانم خیلی افسرده بود ، همین گربه ها روحیشو عوض میکن...هرروز بهشون غذا میده. بازی میکنه امیدوارم اونام پیش ما خوشحال باشن ما که خیلی دوسشون داریم