2777
2789
عنوان

چالش برای روزه‌ دار ها

55 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان

می‌خوایم اینجا به امید خدا یه چالشی داشته باشیم.‌.. 

الان براتون توضیح میدم. 

ماه مبارک رمضان مثل یه نهر پر از آب زلال می‌مونه که برای ما فراهم شده تا بریم و کثیفی‌ها و سیاهی‌هایی که گناهان و پیروی از نفس و شیطان روی قلب و روحمون به جا گذاشته، بشوریم و حداقل کمی از اون چرک و کِبره‌ی روی دل‌هامون پاک بشه. 

بعضی‌ها میگن چه فایده که فقط یک ماه رعایت کنی؟ 

جوابش اینه که، همه ما می‌دونیم بعد از حمام رفتن دوباره کثیف می‌شیم ولی آیا این دلیل میشه که حمام بی فایده باشه؟ قلب و روح ما هم همینه. اگه به هیچ بهونه ای پاکش نکنیم، اگه هیچ وقتی از سال، با خودمون نَشینیم و به اعمالمون فکر نکنیم، اگه هیچ وقت با خواسته نفس‌مون مخالفت نکنیم، اجازه می‌دیم دلمون انقدر سیاه بشه که دیگه پاک شدنش خیلی خیلی سخت باشه... 

برای همین پیشنهاد این چالش به ذهنم رسید. توی پست های بعدی بهتون میگم. اگه براتون جالبه تاپیک رو سیو کنید که گم نشه. 

و اما چالش: 

توی این ماه مبارک یکی از عادت هاتون که انجامش می‌دید ولی نسبت بهش حس خوبی ندارید، حالا می‌تونه یک عملِ حرام و گناه آلود باشه مثل غیبت، و یا یک عمل مکروه.. هرچیزی که حس می‌کنید از خدا دورتون می‌کنه. اون رو در نظر بگیرید... 

سعی کنید عادلانه بهش فکر کنید، برای خودتون توجیه نکنید گناه رو و عادت بد رو.‌‌.. و در قدم اول بپذیرید که این کار ، اشتباهه. 

حالا در قدم بعدی می‌خوایم با خودمون و خدای خودمون عهد کنیم که به حرمت این ماه مبارک و برای بهره مند شدن از برکاتش، این عادت بد یا گناه رو توی ماه مبارک به هیچ وجه انجام ندیم. 

میتونید توی پست ها بنویسید. و آمادگی خودتون رو اعلام کنید. و حتی هر روز بعد از افطار یا آخر شب بیاید و روی پیام خودتون ریپلای بزنید و روز شمار داشته باشید که چند روزه که اون عادت بد رو انجام ندادید. و هرچی که دلِ تنگتون می‌خواد بگید و حتی مناجات یا درد دل با خدا رو اینجا بنویسید. از حس خودتون بنویسید بعد از شروع این چالش و... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خـودم می‌خوام توی این ماه مبارک :

۱- دیگه حرفهای بی فایده نزنم و درمورد دیگران هیچ چیزی نگم.

۲- کمتر وقتم رو تلف کنم و برنامه ریزی برای انجام وظایفم رو شروع کنم. 

۳- برنامه‌های تلویزیونی، فیلم و سریال خارجی و ... که هیچ فایده‌ای برام ندارن و ممکنه حتی محتوای نامناسبی داشته باشن رو نگاه نکنم.