2777
2789
عنوان

چه جوری با معلمم خیلی صمیمی بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12905 بازدید | 20 پست
اتفاقا دیروز که باهاش کلاس داشتم رفتم همینطوری به شوخی شونه هاشو ماساژ دادم بچه های گفتن بیا بیا خود ...

خودشیرینی نکن🤗یجوریه مطمئن باش کم کم بچه ها هم ازت زده میشن..زرنگ باش کنارش باش..مخصوصا اگه کلاس نماینده میخواد میتونی نماینده ش باشی یا سرگروه..چمیدونم من کار خاصی نمی‌کردم فقط درس میخوندم اصلنم برام مهم نبود😕

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
هدفت از صمیمی شدن😈اونم این آخر سالی چیه👿؟و چرا و به چه علت با معلم صمیمی میشوی؟👺(۴نمره)

هاا😂😐

از اول سال سعی داشتم باهاش خیلی صمیمی بشم ولی نمیدونم چرا همش پشت گوش انداختم و گفتم بیخیال بابا حالا الان یه حسی میگه اگ فرصتتو از دست بدی چی برای همین میخوام باهاش صمیمی بشم 

خیلی‌ معلم خوبیه انقدررر مهربونه و خوب و خوشگل وباوفا هست ک حد نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری کنی باور کن بچه های کلاستون باهات بد میشن 

دبیراخودشون از خودشیرینا خوششون نمیومد  فکر می کردند اینکارا برای گرفتن نمره هستش

معلم صمیمی شدن نداره دیگه درسشو بده بره دیگه چه صمیمی 

کلاس چندمی ؟

اگه دبیرستانی هستی بنظرم نکن متعادل باش و درستو بخون

هروقت احساس کردی زشتی به این فکر کن که قیافت ترکیب هزاران ژن مختلف از آدم هاییه که عاشق هم شدن..❤️😂

هاا😂😐 از اول سال سعی داشتم باهاش خیلی صمیمی بشم ولی نمیدونم چرا همش پشت گوش انداختم و گفتم بیخیال ...

کلاس شیشمی؟

هروقت احساس کردی زشتی به این فکر کن که قیافت ترکیب هزاران ژن مختلف از آدم هاییه که عاشق هم شدن..❤️😂

هاا😂😐 از اول سال سعی داشتم باهاش خیلی صمیمی بشم ولی نمیدونم چرا همش پشت گوش انداختم و گفتم بیخیال ...

متاسفم برات دیر شده دیگه ،الان همه مثل خودت تو نخش هستن،بعضی ها هم که برای زدن مخ معلم استعداد ذاتی دارن بی شرفا،به نظرم رو درس خواندن تمرکز کنی بهتره،معلم جماعت انقدر مار خورده افعی شده(با کمال احترام به معلم های شریف ایران زمین)

کاربر آقا هستم

من از یکی از معلمام خیلی خوشم میاد مدیرمونم هست معلم آمادگی دفاعیمونم هست خیلی دوسش دارم برام جای مامانم رو داره خیلی دوسش دارم خیلی براش خودشیرینی میکردم اونم باهام صمیمی بود خیلی باهام راحت بود و دوستم داشت و برام پیام میداد اسمم هم داخل گوشیش یه جور خاص ذخیره کرده بود برام قلب و گل و اینا میفرستاد بچه ها همـشون حسودیشون میشد آقا من به این خیلی وابسته شدم یه روز بهش گفتم که خانم...  اگر یکی از بچه ها که خیلی خوب و مهربون و با شخصیت باشه بخواد باهاتون صمیمی بشه چیکار میکنید؟  گفت من باهاش صمیمی نمیشم اگه خودم بخوام هم چون مدیرم وقت این کارا ندارم بهش گفتم من امسال علاقه زیادی نسبت به شما پیدا کردم و خیلی دوستتون دارم گفت خیلی خوبه منم دوستت دارم بهم گفت اگه میخوای باهات خوب باشم حرفمو گوش کن گفتم من که حرفتون رو گوش میکنم گفت درستو بخون بهم قول بده نوبت دوم بیست بشی منم باهات خوب میشم گفتم بهش من خیلی به شما امسال وابیتهشدم چیکار کنم گفت سعی کن تو زندگیت وابسته به کسی نشی

چندروز اولی هم که بهش فتم باهام خوب بود بعدش باهام بد شد طوری که تو مدرسه میرم پیشش باهاش حرف بزنم جوابمو نمیده جواب پیامام رو نمیده زنگ میزنم جوابمو  نمیده بهش هم میگم باهام خیلی بد شدی میگه نه من با همه همینجورم البته خیلی عصبیه وخیلی محل به بچه ها نمیده ولی بامن خیلی مهربون بود

من با یه شماره دیگه پیام دادم براش چون ناشناس بود درست جواب نمیداد ولی بالاخره جوابمو میداد وقتی تبریک سال نو بهش گفتم گفت شما اسمم رو که گفتم گفتم همین که تو مدرسه باهاش حرف نمیزنید همین که فهمید کی هستم دیگه جوابمو نمیده

قوممون هم هست خیلیم باهام مهربونه چیکار کنم که دوباره باتام حرف بزنه دیگه نمستونم ژاققت بیارم بخاطر اینکه حرف باهام نمیزد مریض شدم بیمارستانم رفتم حالا چیکار کنم مثل قبل بشه باهام؟