2777
2789
عنوان

لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه

41 بازدید | 24 پست
سلام.من پنج ماهه ازدواج کردم فعلا تا سه چهار سال دلم بچه نمیخاد.از اونجاییه که ناباروری خیلی زیاد شده همه بهم میگن زودتر بچه بیار که دچار مشکل نشی.حالا اگه من نخوام فعلا بچه بیارم آیا راهی هست که کنترل کنم مشکل دار نشم؟؟
نه عزیزم منظورم جلوگیری نبود.منظورم این بود که مثلا میگن اگه دیر اقدام کنی واسه بچه دار شدن دچار تنبلی تخمدان میشی و دیگه بچه دار شدن سخت میشه .برای اینکه از این قبیل مشکلات پیشگیری کنم چکار باید بکنم؟باید تحت نظر دکتر باشم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راهی نداره اگه خیلی طولانی بشه بعد به مشکل می خوری، تا یک یا دوسال بیشتر جلوگیری نکن
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
اخه تو فامیل ما دو نفر اینجوری شدن.همش دو سه سال جلوگیری کردن ولی حالا هرچی تلاش میکنن بچه سقط میشه.همش منو از اون دو مورد میترسونن میگن زودتر بچه بیار.ولی من الان اصلا حس بچه دار شدن ندارم
ما توی نی نی سایت یه گروه داریم بالای 30 سال همگی بیشتر از 8_10سال جلوگیری داشتن همه به سختی و با ذارو باردار شدن و بعضی ها هنوز بعد سه سال اقدام نشدن نذار به این مرحله برسی بدنها با هم فرق می کنه
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
هرچی سن بالاتر میره بدن ضعیف تر میشه و ویتامین های بدنم کم میشه بارداری مشکل تر می شه دوران حاملگی سخت تر می شه
قبلش برودکتربگو میخوام اقدام کنم .آزمایشهای قبل بارداری .سونو .تست پاپ اسمیرواگه توفامیل بچه مشکل داردارین ازمایش ژنتیک بده تاخیالت راحت باشه که سالمی یه معاینه هم بشو.بعدجلوگیری کن ولی توصیه من اینکع قرص نخوررهرچنددکترامیگن نازایی نمیاره ولی من اکثرکسایی که دیدم چندسال قرص خوردن نازایی گرفتن وچندسال اسیردواودکتربودن تاباردارشدن
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.