2777
2789

سلام 

امروز ساعت دوازده ظهر برنامه ی زندگی پس از زندگی شبکه چهار رو ببینین ، خیلی عالیه 

راجع خانمی بود ک خودکشی کرده بود و اون دنیاشو دیده بود،

حتما ببینید

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخ خدابگم چیکارت نکنه اومدم همون برنامه رو بهت پیشنهاد بدم و بگم اصلا حرف از خودکشی نزن که عواقبش خیلییی بده

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

این برنامه رو دوس ندارم کلا و نمیبینم🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

خیلی تاثیر گذار بود

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

خیلی قشنگه...من برا اولین بار دیشب دیدم یعنی تا چندساعت تو شوک بودم 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

فکر کردم ولی ترسیدم نکردم چون میگن کارمای سنگینی داره

کارما فقط مال این دنیا نیس 

ولی ببین کسی که دست به این کار میزنه واقعا اوم لحظه مغزش از کار میفته دیگه دست خودش نی مال افسردگیای خیلی حاده 

این جوجه هایی که واسه جلب توجه خودکشی میکنن رو منظورم نیست

خخ خدابگم چیکارت نکنه اومدم همون برنامه رو بهت پیشنهاد بدم و بگم اصلا حرف از خودکشی نزن که عواقبش خی ...

🤣🤣♥️

اتفاقا میخواستم بگم اون برنامه رو ببین تا پشیمون بشی😂

😜

اتفاقا میخواستم بگم اون برنامه رو ببین تا پشیمون بشی😂

منم😅👍