2777
2789

منم بیکینیم خیلیی نسبت به پوستم تیره بود با یه جلسه لیزر ژولیت بیکینیم ۵ درجه روشن شد تو کلینیک لیانا انجام دادم توام خواستی بهشون سر بزن عالیه . 

دکتر هم خانم عباسی بود اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

پیج اینستاشون : @liana_._clinic

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بیکینیم خیلیی نسبت به پوستم تیره بود با یه جلسه لیزر ژولیت بیکینیم ۵ درجه روشن شد تو کلینیک لیان ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

سلام خوبی عزیزم بله خیلی زود به زود 

سلام عزیزم ببینید شما روزی چند دقیقه میزاشتین؟ 

عذر میخام قسمت واژن منظورتون همون لابیامینورِ؟؟ یا نه لبه های بزرگ و دورش؟ 

خواهری میکنی برام🙏

من پریودام بهم ریخت هم بالای لبم تیره شده لک ممتد اوورده. .هم قسمت واژن نگاه کردم دیدم وای. تیره شده. دلم نمیخاد اینطور باشه. 

سلام عزیزم ببینید شما روزی چند دقیقه میزاشتین؟  عذر میخام قسمت واژن منظورتون همون لابیامینورِ؟ ...

سلام فدات عزیزدلم برمنم والا تیره بود وحتا خودم دوست نداشتم انقدر تیره واین که روزی یه یا بعضی وقتا هم یه بار هم میزاشتم ناراحت نباش عزیزم سفید میشه اره لابالای واژنومیگم انشالا درست میشه 

سلام فدات عزیزدلم برمنم والا تیره بود وحتا خودم دوست نداشتم انقدر تیره واین که روزی یه یا بعضی وقتا ...

سلام گلم ممنونم از جوابت ❤ خدا خیرت بده و بهترینها نصیبت بشه عزیزکم😘😘

پس منم شروع میکنم روزی یکساعت. یا شب تا صبحها میزارم. که رنگش خوب بشه 

سلام گلم ممنونم از جوابت ❤ خدا خیرت بده و بهترینها نصیبت بشه عزیزکم😘😘 پس منم شروع میکنم روزی یکسا ...

سلام فدات عزیزدلم قربونت انشالا خدا بهترینهارو بخواد انشالا خدا برات هر چی بخوای و این که انشالا سفید میشه