2777
2789
عنوان

خدایا این چه کاری بود با من کردی

1693 بازدید | 39 پست

یه پسر ۵ سال دارم دوباره باردار شدم دوست داشتم دختر شه اما وقتیم رفتم آنومالی گفتم خدایا سالم باشه اگر صلاحمه دختر بشه پیش بهترین سونو اهواز رفتم گفت دختره قند تو دلمون اب شد لباس خریدم پارچه دادم چاپ کردن سیسمونی دوختم اسمشو زدم دو لباس بند پستونک استند اسم..... دیروز رفتم سونو ۳۳ هفتگی خود همون دکتر و دکتر دیگه گفت پسر  فقط حرفم این الان چرا خدا من با سیسمونیش چیکار کنم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز راضی باش به رضای خدا حتما مصلحت این بوده. سیسمونی هم اونایی که میتونی استفاده کن اونایی هم که نمیتونی یا یادگاری نگه دار برای نوه هات یا ببخش که برکتش بیاد تو زندگیت.

واین نیز بگذرد....

آبجی اشکال نداره بروشکر خدا بکن،،  فقط بتونی شکمشون سیرکنی، میتونی بفروشی،  من به حدی دلم گرفته ازساعت ۵صبح بیدارم بخاطر مشکلای کوچیک دلتو درد نیار ارزش نداره،، دعا کن مثل مامشکل پیدانکنی بچهای من دیشب شکم خالی خوابیدن ازبدبختی و گرفتاری،، دعا کن محتاج بنده خدا نشی این چیزا مهم نیست

کاربرقدیمی هستم😊