2777
2789
عنوان

خدایا این چه کاری بود با من کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی اشکال نداره بروشکر خدا بکن،،  فقط بتونی شکمشون سیرکنی، میتونی بفروشی،  من به حدی دلم ...

تو رو خدا نزار بچه هات گشنگی بکشن هر جوری یه کار کن کمک خرج شو

الهی بگردم مبار‌که خانومی

تو رو خدا دعا کن منم دامنم سبز بشه

ببین خیلی از این وسایل مثل گارد و خیلی چیزای دیگه که مشترک دختر و پسر هستن. 

میمونه لباس که اگر بچه اولته نگهدار واسه بچه بعدیت یا بده به یه نیازمند کلی هم دعاش پشت سرته.

فقط اینو بدون خدا هدیه بزرگی بهت داده...پس از الان فقط بگو خدایا شکرت... اینم میگذره عزیزم  

الهی بگردم مبار‌که خانومی تو رو خدا دعا کن منم دامنم سبز بشه ببین خیلی از این وسایل مثل گارد و خیل ...

اونم گاردو پتو این چیزام صورتی طرحشم یونیکورنن😭😭😭😭

الهی بگردم مبار‌که خانومی تو رو خدا دعا کن منم دامنم سبز بشه ببین خیلی از این وسایل مثل گارد و خیل ...

بچه دومم هست اولی هم پسر بود بچه دیگه این در کار نیست

اونم گاردو پتو این چیزام صورتی طرحشم یونیکورنن😭😭😭😭

عزیزم اینکه رنگ صورتی مال دختر و آبی مال پسر که تو جامعه جا افتاده واقعا اشتباهه. تفکیک جنسیتیه.  اینکه چون پسره حق لذت بردن از رنگ صورتی رو نداشته باشه؟ سنت شکنی کن و بزار پسرت هر رنگی رو تجربه کنه و ازش لذت ببره. نزار سنت‌های اشتباه حالتو خراب کنه و به جای خوشحالی ناراحتت کنه.

عزیزم اینکه رنگ صورتی مال دختر و آبی مال پسر که تو جامعه جا افتاده واقعا اشتباهه. تفکیک جنسیتیه. &nb ...

نه اتفاقا میخوام از وسایلی مثل پستونکوناخن گیر این چیزا استفاده کنم وای خوب لباسا واقعا نمیشه طرحشون دخترونست و رختخواباهم نمیشه طرحش یونیکورنه😁😁😁زیاد سیسمونی مهم نیست مهم احساسات و حال منه که نابود شد😰😰😰😰

یعنی خواستم ببرش بیرون پیراهن چین دارو دامن بپوشم تنش دیگه

نه لباس که فرق میکنه. آخه درباره وسایل صحبت کردید. لباس هارو هم  اگه خود فروشگاه عوض میکنه که چه عالی اگه نه هم توی سایتای خرید و فروش بذارید به نظرم متقاضی داشته باشه 

نه لباس که فرق میکنه. آخه درباره وسایل صحبت کردید. لباس هارو هم  اگه خود فروشگاه عوض میکنه که ...

الان حالم بهتره. میخوام باز برم سونو دعا کنید سونو اخر اشتباه بوده باشه و دختر باشه.اگر هم نبود راضیم به رضای خدا😢😢😢