2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم بانک؟ الان سود بانکی کم شده...

آخه ان قد کم،واسه صدمیلیون ،ششصد تومن داده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
آخه ان قد کم،واسه صدمیلیون ،ششصد تومن داده

احتمالا سپرده گذاریتون کوتاه مدت بوده...بانک ملت سود سپرده گذاری کوتاه مدت حقیقی انفرادی برای صد میلیون میشه: 657500 تومان

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!
بانک آینده سپرده یک ساله کنی یک میلیون و ۶۷۰ میده ماهی سود ۲۰ درصد

واسه من بانک شهر فقط ششصد ریخته،خیلی ناراحتم یه پولش نیاز داشتم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
احتمالا سپرده گذاریتون کوتاه مدت بوده...بانک ملت سود سپرده گذاری کوتاه مدت حقیقی انفرادی برای صد میل ...

نه بلند مدت بود

واسه من بانک شهر فقط ششصد ریخته،خیلی ناراحتم یه پولش نیاز داشتم

عزیزم سپرده یک ساله نکردی چون

روز شمار بهت سود داده فکر کنم ده درصد حساب کرده 

اگه میخوای تو بانک بمونه پولت و سود بگیری برو سپرده یکساله بانک آینده باز کن ۲۰ درصد میده

تنها بانکیه که ۲۰ درصد میده و اگه به پولتم احتیاج پیدا کردی و یه مقدار برداشت کردی جریمه نمیشه و سود رو کسر نمیکنه

عزیزم سپرده یک ساله نکردی چون روز شمار بهت سود داده فکر کنم ده درصد حساب کرده  اگه میخوای تو ...

ممنونم