مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی میشه تماس بی پاسخ میشه عه مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔 زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام که بزرگشی و پشتم باشی عزیز دلم 😘😘😘
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت