2777
2789
عنوان

بلوغ😐🗿

168 بازدید | 5 پست

بچه ها بنظرتون نا متقارن بودن صورت در دوران بلوغ عادیه ؟؟

و اینکه بعد بلوغ چهرتون تغییری کرد؟

من نه رنگ پوستم عوض شد نه زیاد جوش زدم و همون گردی صورتم هم مونده فقط باد کرده بنظرتون کی درست میشه؟(۱۶سالمه)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۷ سالمه 

دماغم باد داره ، صورتم یکم انگار کجه و گونه هام انگار پف کرده، رنگم تغییر کرده زرد شده ، انشالله که بعد بلوغ درست شم💔😑

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*
من ۱۷ سالمه  دماغم باد داره ، صورتم یکم انگار کجه و گونه هام انگار پف کرده، رنگم تغییر کرده زر ...

آره بلوغ دخترا تا ۲۱ سالگی حدودا طول میکشه منم دقیقا همین مشکلات رو دارم بجز رنگ پوست