2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماشالله به این همه تلااااش 👏👏👏👏 تو۲۰سالگی تونستی بهش برسی . افرررین دمت گرررم

فدای قلب مهربانت گلم😍❤️

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

چن سالتونه؟

20 دیگه نزدیک به 21,هست 

نه دوتا رشته نخوندم توی مدرسه تجربی رو رفتم و از بچگی کلاس زبان رفتم و هردو رو ادامه دادم گلم

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

پیانو و پیلاتس و رقص عربی و شنا تدریس میکردم مقاله نجوم ترجمه میکردم شیمی ویراستاری میکردم سایت ط ...

رقص عربی بلدی؟😍😍😍 خوبه؟ دوس دارم برا شوهر ایندم برقصم😂😂🤣

رقص عربی بلدی؟😍😍😍 خوبه؟ دوس دارم برا شوهر ایندم برقصم😂😂🤣

من برای شوهرم میرقصم مسخره میکنه و میخنده😂😂😂شوهرم دبیره زبانه انگلیسی و عربی و روسی و المانی 

اون عربی میخونه من میرقصم😂

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
من برای شوهرم میرقصم مسخره میکنه و میخنده😂😂😂شوهرم دبیره زبانه انگلیسی و عربی و روسی و المانی  ...

خیلی دوس دارم یاد بگیرم😍😍 برقصم برا عشقم🤣خودمو قر بدم و اونم با لباس عربی لختی🤤🤤

خیلی دوس دارم یاد بگیرم😍😍 برقصم برا عشقم🤣خودمو قر بدم و اونم با لباس عربی لختی🤤🤤

😂😂اسونه برو کلاس زود یاد میگیری💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
فقط یه سوال، ازم بد برداشت نکن😁لباس مخصوصش رو داری😁؟ چی به مامانم میگم میخام رقص یاد بگیرم🤣 جرم ...

نه فقط چند رنگ شال کمر دارم