2821
2789
عنوان

۱۵روزه خونریزی دارم

1404 بازدید | 14 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم داروهای دکترم میخورم اما فایده نداره..

کلا از یک ماه پیش فقط ۶روز پاک بودم.

کسی بوده اینطوری بوده باشه؟ 

دلیلش چی میتونه باشه؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من یکساله اینجوریه...هردکتری رفت فایده نداشت...الان تازگی رفته یه دکتر گیاهی بهتر شده 

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
دلیلش احتمالا ضخامت دیواره رحمت هست اگر فیبروم‌و کیست و پولیپ نداری  سویق عدس بخور روزی دو قاش ...

البته قبلا ضخامت رحمم پایین بود دکتر دارو داد بالا بیاد ممکنه الان زیادی بالا رفتع باشه؟

جاری من یکساله اینجوریه...هردکتری رفت فایده نداشت...الان تازگی رفته یه دکتر گیاهی بهتر شده 

من هنوز بچه ندارم🥲 یکسال اینجوری باشم کی بچه بیارم

البته قبلا ضخامت رحمم پایین بود دکتر دارو داد بالا بیاد ممکنه الان زیادی بالا رفتع باشه؟

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم فقط می‌دونم درمان هر گونه خونریزی زیاد رحم سویق عدس هست 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
کیست نداری؟

نه اصن درد ندارم فقط خونریزی دارم..

فک کنم کسایی کیست دارن دردم زیاد‌دارن درسته؟

من هنوز بچه ندارم🥲 یکسال اینجوری باشم کی بچه بیارم

اونم دقیقا بچه نداره بنده خدا همش نگرانه...دکتر گیاهیه بهش گفته وزنتو کم کن فعلا ۶ کیلو کم کرده

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

من همبن بلا سرم اومد، نزدیک یکماه خونریزی داشتم، رفتم دکتر  یک آمپول زد که یادم نیست و قرص اچ دی داد، ۴۸ ساعته قطع شد، بعدا معلوم شد پولیپ دارم. ممکنه مال استرس هم باشه، ۳ روز کپسول مفنامیک اسید ۲۵۰ بخور هر ۸ ساعت، و یک قاشق غذاخوری سماق رو تو آب حل کن یا با ماست، دوبار  در روز بخور، چند روزی سماق بخور، اگر قطع نشد برو حتما دکتر، دارو بده.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز