2821
2789
عنوان

اینفلوئنسر

127 بازدید | 12 پست

دوستان من امروز اینستا رو پاک کردم چون واقعا حواسم رو پرت میکنه بعدش درس دارم حوصلشو ندارم...

دوستان مهشید رئیسی رو میشناسید ؟

دوره‌هاشو شرکت کردین؟ درمورد چیه؟

من تیپاشو دوس دارم🤤😍 خیلی خانم و شیک هستن و موفقه و پووولدار هم هستن🤤🤤🤤😂 دلم میخاد تو اینده مثل تیشون باشم😍😍😍😍😍😚

........

دوستان این اینفلوینسرهای اینستاگرامی رو دیدین(منظورم بلاگرا یا سازنده‌های کلیپ نیس مثل نیکا و...) منظورم ایناییی که اموزش میدن و درمورد موفقیت و این داستانا حرف میرنن مثل کلاته.حاجی محمدی . رئیسی . ارش‌نیا و ....نظرتون چیه؟

آرش نیا ک مدرس زبانه اما کلاته و حاجی محمدی خوبن

حاجی رو زیاد نمیدونم کلاته از نظر انگیزشی و انرژی که میده خوشم میاد ازش😂 ارش نیا لعنتی چه جذابه🤤😂😂😂 نمیدونم ازدواج کرده یا نه🤣🤣🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا؟از کجا میدونی😂😂 نمیدونستم کلا ادم بی حاشیه‌اس جز زبان چیزی دیگه‌ای نمیذاره.کلا ترکیب صورتش ر ...

مشخصه، یبار تو خونشون لایو داشت برادرشو نشون داد ک از خودش کوچیکتر بود. بله خیلی محترم و با شخصیته

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
مشخصه، یبار تو خونشون لایو داشت برادرشو نشون داد ک از خودش کوچیکتر بود. بله خیلی محترم و با شخصیته

من عاشق ماشینشم bmw😍😂😂  کلا ماشین زیاد دوس دارم 😁😁اره میدونم فعلا که اینستا رو پاک کردم میخام بیشتر رو خودم تمرکز کنم

نه نیستیم من ۲تا بچه دارم بعدم فکر نکنم ماشین داشته باشه، یجا گفته بود ماشین نداره

خدا حفظشون کنه برات.

چن بار استوری گرفته تو ماشین رانندگی میکنه. مگه اخرین بار کی دیدین استوریشو