2777
2789
عنوان

ریسک بالای NTD

1500 بازدید | 7 پست

تازه ۱۶ هفته هستم ولی خسته شدم انقدر که هرروز ی داستان جدید دارم.کلی زحمت کشیدم و اخرش با ivfباردار شدم.الانم که یک ماهه استراحت مطلقم با هماتوم وسیعی که دارم .امروزم جواب  غربالگری مرجله دومم اومد که میزان afp رو بالا زد و ریسک NTDیا همون نقص لوله عصبی رو زده یک به هفتاد و پنج.الان باید باز هفته بعد  برم تکرار ازمایش و سونو غربالگری دو مرحله تو دو هفته.نمیدونم اخرش چی میشه.خسته شدم این بچه هم گناه داره انقدر که من غصه خوردم تو بارداریم

اینجا کسی جواب منو نداد ولی من مینویسم تا اگر کسی سرچ کرد بدونه و ایشالا بدردش بخوره

رفتم دکترم همون اول ی ضربدر گنده روی ریسک NTD من کشید

گفت ازمایشگاه هیچ نقشی در تشخیص ntd و همون نقص لوله عصبی نداره’اینا همش جنبه تحقیقاتی داره.هم این هم پره کلامپسی.گفتزتنها روش تشخیصش سونو انومالی هست وحالا که انقدر اضطراب داری دوبار سونو انومالی ساده و نه سه بعدی تو هفته های ۱۸ و۲۲ بده یبارم اکوی قلب برو که خیالت راحت بشه.

گفت ما غربالگری درخواست میدیم تا سندرم داون و کرموزومی ها مشخص بشن ازمایشگاه الکی اینا رو اضافه میکنه.گفتم یعنی ازمایشمو تکرار نکنم کفت نه اصلا نیاز نیست.

امیدوارم مطلبم بدردتون بخوره و خدا به همه بچه سالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کسی جواب منو نداد ولی من مینویسم تا اگر کسی سرچ کرد بدونه و ایشالا بدردش بخورهرفتم دکترم همون ...

عزیزم یعنی میگی ان تی دی انجام ندم؟خیلی نگرانم 

مگه انومالی نشون نمیده ستون فقرات اینارو؟

تورو خدا اگ پیاممو خوندی راهنماییم کن چ کنم گفته ۱۸ اسفند ازمایش ان تی بده

سلام بله خوابیده کنارم❤️

وای چقد خوشحال شدم برات میخواستم ببینم اخرش چیشد که خدارشکر تایپکت دیدم عزیزم درخلست دوستی دادم قبول کن راجب آی وی اف میخوام ازت سوال کنم

شادی روح عشقم صلـوات💔🖤😔