2777
2789
عنوان

جلو همه گفت برو طلاقتو بگیر

1824 بازدید | 90 پست

بیااااین تعریف کنم براتون

ما رفته بودیم مهمونی 

بعد پدر خانواده فوت شده بود بچه هاش که همشون بزرگن و ازدواج کردن دور هم جمع شده بودن میگفتن که ماهی یکبار هممون مامان رو ببریم خونه 

دخترش گفت من هفته ای ۲ بار دعوتش میکنم  پسرا هم هر کدوم ماهی یکبار برنامه ریزی کنن مامان رو دعوت کنن که تنها نشینه تو خونه 

(منظورشون این نبود شب هم بمونه بخوابه ) 

بعد دیگه دخترشون رفت شام رو اماده کنه یکی از عروسا اومد شروع کرد حرف زدن که اینا چقدر پرو ان چجوری روشون میشه برای ما برنامه بریزن من شاید نخوام ماهی بکیار دعوت کنم مادرشوهرمو 

من مهمونی دادن دوست ندارم سختمه و ...

هی هم دنبال راهکار بود که چجوری این فکر رو از ذهن شوهرش بیاره بیرون

الان ادامشو میگم 

تعداد رای : 100
نظرسنجی
حق با عروسه اس خب کلا نمیخواد دعوت کنه
11
11%
حق با پسره اس بالاخره مادرشه ماعی یکبار هم که چیزی نیس
77
77%
تایپ میکنم نظرمو 🤗
12
12%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره خودش روزی که نوبتشه کارای مهمونی رو بکنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

خلاصه اخر مهمونی عروسه بحث رو پیش کشید که من دعوت نمیکنم

شوهرش هم اولش زیاد چیزی نمیکفت بعد دیگه معلوم شد خیلی کلافه اس از دست این گفت خستم کردی چقدر سعی میکنی منو خانوادمو از هم جدا کنی گفت زن میشه دوباره پیدا کرو مادر و پدر فقط یکی ان 

پدرم که رفته من مادرمو رو چشمم میزارم ماهی یکبار  رو حتما باید بیاد دوس داشتم بیشتر هم دعوت میکنم میبرمش بیرون و ....

عروسه هم گفت نه و اینا شوهرش گفت ناراحتی پاشو برو طلاق بگیر 

بعد من با خودم فکر کردم چقدرررررر بعضی از عروسا بی انصااااافن مثل اینکه قبلا هم نهایت سالی ۲بار مادر و پدره میومدن خونه پسرشون

عروسه کلا مهمونی دادن رو دوس نداره 

پسره خودش روزی که نوبتشه کارای مهمونی رو بکنه

ولی بی انصافانه اس ها 

مگه ادم ازدواج میکنه دیگه باید این حرفا باشه 

اگه اون اقا هم بگه روزی که خانوادتو دعوت کردی خودت وسیله و خوراکی بخر حرف درستیه ؟

عروسه بی انصافه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤