بچه ها من 6 ساله انواع لوازم بهداشتی اسیایی استفاده کردم
(من فروشگاه اینا ندارم فقط تجربمو باهاتون به اشتراک میذارم)
اگر میخواید اثردهی بالا از وسایل چینی ببینید
1. حتما و حتما به نوع پوستتون دقت کنید
2. هدفتون رو انتخاب کنید مثلا اینکه قصد دارید جوشاتون بره یا جای لک بره دقت کنید که نمیتونید همزمان هم محصول ضد جوش برید هم ضد لک یا روشن کننده...بدتر پوست هنگ میکنه اینجوری
3. با توجه به نوع پوستتون روتین کامل پوستی برید مثلا اگر پوستتون چربه دقت کنید چقدر چربی داره و چه چیزایی براش خوبه وگرنه پولتون رو میریزد اشغالی...حتی اگه از خود امریکا محصول بخرید روتین باید کامل رعایت بشه وگرنه یه کرم خالی فایده نداره (روتین کامل شوینده تونر سرم کرم چشم کرم)
خب من از بیواکوا و لانبنا و بریلی و چندتا برند دیگه چینی خیلی چیزا خریدم
اینو بگم که تجربه استفاده محصولات ژاپنی و کره ای هم دارم
چیزی که جالبه اینکه بیواکوا هم محصول عااااالی داره هم متوسط هم بد
و خیلی اوقات شد اون محصول بد برای من، برای یکی دیگه عالی جواب داده برای همین بازم سعی کنید نظرات بقیه رو بخونید و پرس و جو کنید
چند تا از مسخره ترین چیزایی که از بیو اکوا داشتم ست بهداشتی و سرم بلوبری بود که وحشتناک باهاش جوش ریختم و پوستم نابود شد.. ماسک حبابی هم داشتم یه محصول کاملا بی فایده بود....بدتر پوستمو خشک میکرد
پچ چشم اسمانتوس بیواکوا باعث ایجاد الرژی شدید برام شد
الان هرکی جام بود ادامه نمیداد ولی من پر رو تر از این حرفام
چندتا از بهترین محصولای بیواکوا: کرم روغن اسب، ماسک خواب کیوی، ماسک خواب انار
کرم دست بیواکوا، ماسک سالیسیک اسید، سرم هیالورونیک اسید، سرم ویتامین سی بیواکوا و ....
برند لانبنا و بریلی اثر دهی شون چندبرابر بیواکوا ست...ترکیباتشون امنتر و گیاهی تره و توی امازون توی امریکا و کانادا و امریکای جنوبی جز پرفروش ترینان
از برند بریلی سرم هیالورنیک اسید و سرم ضد جوشش رو واقعا توصیه میکنم
از برند لانبنا هم سرم معجزه کر تی سی ام و پچ های ژلی چشم لانبا فوق العاده ند
بازم میگم من خیلی محصولات چینی استفاده کردم شاید بالای 300 تا..نمیتونم همه رو بگم
ولی اگر کسی خواست راهنماییش میکنم
و یا توی روتین پوستی کمک میکنم