2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توهم زیبایی هنردست خدایی مگ میشه زشت باشی 

درخاست دوستی ممنوع ⛔ خداپرونده ای که مردم مینویسند امضا نمیکنه 🦋650 باشگاه پرواز همیشه عشق باشد همیشه برکت ❤️همه دوستتن همه دشمنت اگ اینجوری فک کنی هیچ اتفاقی غافلگیرت نمیکنه 🦋
خیلیییییی    

فک نکن که زشتی 

همه خوشگلن هم زیبایی خاصی تو چهرشون هست 

همه زیبا هستن

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
آخی عزیز دلم اینجوری نگو ..هیچکس کامل نیس و سلیقه ها فرق میکنه..خودتو دوس داشته باش و به خودت برس.🥰 ...

من ازنظر دیگران قیافم خوبه اینوهمه میگن که قیافم خوبه و بانمکه ولی خودم خ کمالگرام

ازهرچی بالاترینشو میخام

من ازنظر دیگران قیافم خوبه اینوهمه میگن که قیافم خوبه و بانمکه ولی خودم خ کمالگرام ازهرچی بالاترینش ...

خوب این خیلی خوبه..توام کم نیار و تا اونجایی که از دستت بر میاد واسه خودت کم نزار

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
قربونت برم

خدانکنه گلم. 

ببین سطح توقع بیار پایین تر عزیزم خیلی فکرت درگیر کنی افسرده میشی 

درخاست دوستی ممنوع ⛔ خداپرونده ای که مردم مینویسند امضا نمیکنه 🦋650 باشگاه پرواز همیشه عشق باشد همیشه برکت ❤️همه دوستتن همه دشمنت اگ اینجوری فک کنی هیچ اتفاقی غافلگیرت نمیکنه 🦋
خدانکنه گلم.  ببین سطح توقع بیار پایین تر عزیزم خیلی فکرت درگیر کنی افسرده میشی

سعی میکنم ولی سخته

اصلا ادم حسودی نیستم ولی هرکیو میبینم قیافشو باخودم مقایسه میکنم.