2777
2789

مرسی🥺🥺🥺

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»
🌹
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»
🌹
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»
🌹
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میخونم عزیزم التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257)

میخونم عزیزم التماس دعا 

مرسیییی🥺🥺🥺🥺💙💙💙💙

همه ی ترسهات و نگرانی هات رو بنویس کلا تمام چیزایی ک ازارت میده بعدش بسوزون ب اب بده یا باد و نیایش کن بگو خدایا شکرت ک با سوزوندن تمام ترسهام ازبین میره و تمام نگرانی هامو به عشق تبدیل کن و ب من عشق و اسوده خاطری برگردون.چند بار انجام بده احساس سبکی میکنی 

نه گذشته حقیقت داره و نه آینده فقط حال حقیقته برای الان زندگ کنید

نمیتونم

فکرم درگیره اینده اس

همه ی ترسهات و نگرانی هات رو بنویس کلا تمام چیزایی ک ازارت میده بعدش بسوزون ب اب بده یا باد و نیایش ...

مرسی💙

کاش معنی قرآن هایی که گذاشتی رو میفهمیدی...

خدا میگه به من توکل کنید به واگزار کنید 

اگه ایمانت به خدا زیاد بود نگرانی هات و به اون می‌سپردی و مطمئن بودی خدا بهترینه 

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
کاش معنی قرآن هایی که گذاشتی رو میفهمیدی... خدا میگه به من توکل کنید به واگزار کنید  اگه ایما ...

خدا یه بار تنهام گذاشت از اون روز از همه چی میترسم😔

همه داشته هاتو بنویس درروز چند دقیقه شکرگزاری کن نعمت هایی ک داری از ریززززترین تا بزرگترین تویه دفتر مخصوص این کار صبح و شب موقع خواب باشه بهتره 

حتما حالتو خوب میکنه اینجوری میبینی که چقدررر نعمت داری و حست خوب میشه 

یه قسمت دفترت هم بزار برای ویژگی های خودت ظاهری اخلاقی رفتاری خانوادگی تحصیلی حتی ریز باشه بنویس و در طول روز بخون اعتماد ب نفست بره بالا 

واقعا این تکنیک ها عالی هستن

شاید باید قوی‌تر بشی با مشکلاتت بجنگی هر مشکلی که میاد ما سختر میشیم ما ثویتر میشیم به خدا هم نزدیکتر اون از همه بهتر میدونه چی به صلاحمونه درضمن از هر چی بترسی به سرت میاد تا وقتی که دیگه نترسی

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
همه داشته هاتو بنویس درروز چند دقیقه شکرگزاری کن نعمت هایی ک داری از ریززززترین تا بزرگترین تویه دفت ...

مرسی❤️