2777
2789
عنوان

❤️✨❤️برام یه آرزوی خوب کن برام، من برات سوره قدر بخونم🦋✨🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کسی ام ک چند ساله تو انتظار مادرشدنم تنها ارزویی ک برات میکنم اینه که انشالله توی زنذگی هرچیزی ک میخوای رو بدون هیچ انتظاری ب دست بیاری پول خونه هرچیییی بدون انتظار... انتظار خیلی سخته خیلی.. چشام تو این راه ضعیف شده روحم مریض شده اخ ک الهی هیچوقت توی زندگی منتظر چیزی نباشی 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

ان شاالله به حق ماه رمضان به همه حاجت های دلت برسی 🤗✌️

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
الهی عاقبت بخیر بشی

ممنون💙💙💙

نمیدونم چرا یه لحظه خوندم الهی بمیری😂😂😂😂😂😂

گفتم این چرا اینجوری گفت🫤🫤🫤🫤

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الهی احوال پرست نمیره💕

این قشنگ ترین آرزویی هستش که شنیدم

ینی دارم آرزو میکنم اون شخص ثالثی که جویای احوالته سالم بمونه و تو تنها نباشی هیچ وقت 

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را
انشالله ب هر چی‌ک میخوای و ب صلاحته برسی

💙💙💙💙💙💙💙

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ان شاءالله همیشه راضی باشی ب رضای خدا. منم برات خوندم

ممنون💓💓💓🦋🦋🦋

امیدوارم همیشهه چشات پراز اشک باشه البته اشک شوق وخوشحالی😍😍😍😍😍

💙💙💙💙💙💙💙

آرزو میکنم حسرت هیچی به دلت نمونه 

💙💙💙💙💙💙💙💙

عاقبت بخیر باشی

❤️❤️❤️❤️❤️