2777
2789
عنوان

❤️✨❤️برام یه آرزوی خوب کن برام، من برات سوره قدر بخونم🦋✨🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 91 پست
وای منم آخر شهریور تولدم هست😐  ولی من از چند تا مشاور پرسیدم بهم گفتن چند روز مشکلی نداره ضرر ...

منم تجربیم 

منم پیرامزشکی میخوام اگه بشه وخدابخواد دندون پزشکی الویتمه😐ارزوی چندین سالمه 

هرچندمتاهلم وشرایطم سخته ولی هرجورشده میخونم 

یه دوماهی ازدرس عقب افتادم اومیکرون گرفتیم ولی دوباره میخوام شروع کنم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
منم تجربیم  منم پیرامزشکی میخوام اگه بشه وخدابخواد دندون پزشکی الویتمه😐ارزوی چندین سالمه  ...

منم متاهلم و واقعا سخت هست ان شاالله به خواستت برسی 🤗 

وقتی یه سری کارنامه میبینم با معدل ۱۴ و خورده و تراز ۶۵۰۰ به این نتیجه میرسم خدا اگه بخواد میده 😍

راستی یه کارنامه دیدم فارغ‌التحصیل  متولد ۷۵ و کنکور ۹۹ فرهنگیان آورده بود یعنی ۲۴ 

خدا رو چه دیدی شاید منو تو هم قبول شدیم 

ان شاالله برسی 

برا منم دعا کن 

یا علی✋

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متاهلم و واقعا سخت هست ان شاالله به خواستت برسی 🤗  وقتی یه سری کارنامه میبینم با معدل ۱۴ ...

چقد عالی عزیزم 

چقدشرایطمون مشابه 😍شهریوری هم هستیم 

انشالله هردوموفق بشیم اگه موفق شدم تاپیک میزنم تگت میکنم توهم تگم کن اگه موفق شدی 😍

التماس دعا

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
ممنون چه دعای متفاوتی🥺❤️ نمیدونم چرا همیشه حس می کنم من مجرد می مونم

حست اشتباهه! شیطون رو لعنت کن 

نگران نباش با این دل مهربونی که داری حتما حتما خدا همسر خوبی در مسیر زندگیت قرار میده توکل به خدا

الحمدلله 
حست اشتباهه! شیطون رو لعنت کن  نگران نباش با این دل مهربونی که داری حتما حتما خدا همسر خوبی در ...

مرسی💙💙💙💙💙💙💙💙

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم الهی ۱۲۰ ساله بشی

😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

واست  آرزو  میکنم   بعد از  این ماه عزیز به  خواسته هات  برسی.🌹 م ...

چشم

الهی بدون هیچ سختی به آرزوهای قشنگت برسی😍

❤️❤️❤️❤️

سلام. برات آرزوی سلامتی، شادی و موفقیت روزافزون دارم.❤️🥰  برام دعا کن به مراد دلم برسم و مست ...

ممنون

چشمممممم💙