2777
2789
عنوان

امکان بارداری هست؟!توروخداجواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن اینطور نیست فقط برای خیس شدن رحم بیرون میاد و پاکم هست و نجس نیست مثل ترشح زنانس

حرفتون صحیح نیست عزیزم.

من با همین پیشاب پسرمو باردار شدم گلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

یک در ملیون احتمالش هست

اخه با کاندوم هم ۲ درصد احتمال داره با پیشاب بالای ۵ درصده یک در ميليون حتی با کاندوم هم نیست اونا دست خداست دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلن اینطور نیست فقط برای خیس شدن رحم بیرون میاد و پاکم هست و نجس نیست مثل ترشح زنانس

اگه مثلا مردی نیم ساعت پیش توی رابطه ارضا شده باشه و دوباره رابطه انجام بده پیشابش ممکنه دارای اسپرم باشه

ولی درکل پیشاب برای پاک کردن مجرای ادراری از مواد اسیدی ترشح میشه چون اسپرم ها توی محیط اسیدی از بین میرن و مردهام مجرای ادارار و انزالشون یکیه

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
شما تو.زمآن تخمک.گذاری بودید

نه من بلافاصله بعد از پاک شدنم از پریود رابطه داشتیم.

دکترم گفت تو پیشاب همسرت اسپرم بوده.

واسه همین میگن قبل و بعد نزدیکی حتما آقایون ادرار کنن و خودشونو تمیز بشورن.

من همسرم حموم رفته بود قبلش ولی دستشویی نه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

با کا ندوم مگه اینکه سوراخ باشه وگرنه خودم دوساله پیشگیریم طبیعیه

من روی حساب احتمالات گفتم میگم دست خداست یکی ده ساله با جلوگیری طبیعی باردار نشده یکی با یه بار باردار میشه چون حتی اقدام به بارداری کنی هردو سالم باشین تو روزای تخمک گذاری هم باشه فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری هست همه چیز دست خداست واقعا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲