2777
2789
عنوان

معرفی دکتر اعصاب و روان خیلی خوب

467 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، من همسرم مشکل دو قطبی و پرخاشگری و افسردگی شدید داره تا حالا از هیچ دکتری نتیجه نگرفتیم متاسفانه، میشه لطفا یه دکتر خیلی خوب توی تهران ، کرج بهم معرفی کنید🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خودتون یا اطرافیان نتیجه مثبت گرفتید؟

بله من خودم قبلا پیش دکتر دیگه ای میرفتم که از اونم راضی بودم ولی این دفعه نمیخواستم خانوادمو بفرستم پیش اون دکتر قبلی جالبه که جدیدا هم متوجه شدم خیلی پولکی شده و ویزیتای زیاد میگیره و...

بعد دیگه گشتم دکتر صدر رو پیدا کردم با توجه به اینم که خودم دیگه تجربه ام زیاد شده تو این بیماریها به نظرم تشخیصش برای کسی که فرستادم پیشش درست بود اصلا هم دکتر پولکی ای نیست که بخواد ادمو هی بکشه مطب یا از دوز کم دارو بده قشنگ یه نسخه میده میگه برو شش ماه دیگه بیا ویزیتشم که تا پارسال معقول بود اگه اشتباه نکنم صد و چهار پنج تومن در صورتیکه بچه های اینجا چند بار تاپیک زدن که دکتر بهمون ویزیت هفتصد تومن قیمت داده

من خودم رو استاد دانشگاه بودن پزشکا خیلی تاکید دارم و ایشونم استاد بیمارستان امام حسین هستن که میشه هیات علمی شهید بهشتی

فقط اینکه مثکه سیستم مطبش اینطوریه که بدون نوبت  باید ظهر بری تا به ترتیب نوبت بشه برای این میگم که یه مدت تلفن مطب رو جواب نمیدادن و اگه زنگ زدی و جواب ندادن بدون سیستم اینطوریه ولی اون اواخر که نزدیکانم میرفتن منشی جواب میداد تلفنو