الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مستقیم میترسم بگم پیش خودش بگه اینم مث گداها ازم پول میخواد😔چون همچین اخلاقی دارع مامانشم گفته از پ ...
وااااااا ب مامانش چ بعدشم دوس دخترش نیسی ک همسرشی شریک زندگیشی
هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
بعضیا رسم دارن تو عقد باید پدر خرج کنه اگه رسم ندارین دو طرف ولی پول نمیده با آرامش صحبت کن بگو برای یسری نیازهام روم نمیشه از پدرم پول بگیرم مثل همین ارایشگاه
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
مستقیم میترسم بگم پیش خودش بگه اینم مث گداها ازم پول میخواد😔چون همچین اخلاقی دارع مامانشم گفته از پ ...
گدا چیه الان زنش هستی
ببخشید اینو میگم ولی تو یک سال اصلا شب پیش شما نخوابیده ! وقتی زنش هستی باید دوطرفه باشه نمیشه که اونجا زنش باشی اینجا که پول میخوای مادرش دخالت کنه بعدم نباید دهن بین باشه که ب مشکل بخورین فردا
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
مامانشو که بیخیال ولی اقایون معمولا غیر مستقیم رو متوجه نمیشن اگر دیدی متوجه نیست بهش بگو روم نمیشه برای ارایشگاه رفتن از پدرم پول بخوام ولی به صورت کلی مخارج دختری که عقد بیشتر با خونه باباشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گدا چیه الان زنش هستی ببخشید اینو میگم ولی تو یک سال اصلا شب پیش شما نخوابیده ! وقتی زنش هستی ...
دقیقا!!! مادرش ولی خیلی تو زندگیمون دخالت میکنه !! انتظار داره از شوهرم ی قرون هم پول نخوام!!وقتاییم ک ی چیزی برام میخره انقدر با حرف هاش حالمو بد میکنه و میگه لازم نبود اینو بخرین ک همون وسیله از چشمم میفته
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
اول اینکه جواب اون مادرشوهرت رو بده چند سال دیگه برات داستان درست میکنه دوم اینکه وقتی پیشته بهش بگو هر ماه یه مبلغی رو بهت بده تا صرف خودت بشه اونم قبول میکنه از الان عادتش ندی به پول گرفتن بعداً برات سخت تر میشه
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم