2777
2789

مادر شوهر من زن ساده و خوبیه.البته گاهی فکر میکنم عفریته است. اوایل ازدواجمون به من گفت عروس مثل سگ میمونه به روی صاحبش قبولش میکنم صاحبش یعنی پسرش...به خاطر این حرف چند سال کمتر خونش میرفتم.تا کرونا....بعد تصمیم گرفتم خودخوری رو بزارم کنار و دلم باهاش صاف کنم و واقعا اینکار کردم. هفته پیش دراومد گفت بچه تو بی تربیته خیلی بدو بدو میکنه به فامیلای ما و خانواده ما که نرفته به شماها رفته..مثل مامانش بی تربیته...همه هاج و واج موندن...منم چون قول داده بودم به خودم که بهش بی حرمتی نکنم فقط رفتپ تو اتاق و بچم صدا کردم و بهش تذکر دادم.شوهرم که فهمید با مادرش دعوا کرد و گفت چرا انقدر تیکه میندازی...مادرش یهو زد زیرش و قسم که من نگفتم...همه حتی دختراشم مات و متحیر مونده بودن...شوهر من اونجا به مامانش بی احترامی کرد که من باهاش دعوا کردم...ولی فردا صبح دیگه طاقت نیوردم و بهانه باز شدن مدارس گفتم زحمت کم میکنیم...که نزاشتن...خلاصه که دعوا شد و پدرش با مادرش دعوا کردن...قضیه فیصله پیدا کرد و پدر همسر من شب سکته قلبی کرد و الان بیمارستانه. از اون شب شوهر من با اینکه میگه تو مقصر نبودی و تقصیر مادرمه با من حرف نمیزنه...دکترها دلیل بیماری رو خون تو ریه دونستن که لخته شده ولی اینها اصرار دارن که بگن از حرص و جوشه....خیلی کلافم..کاش من حداقل یک کم سر صدا میکردم دلم نمیسوخت.شوهرم میگه باید تموم میکردی و نباید عزم رفتن میکردی..من واقعا ناراحت بودم و از طرفی گفتم شاید عصبانیتم تموم نشه دوباره بی احترامی بشه بینمون...نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرت بگو نتونستم خوب مدیریت کنم

مادرت حرف دهنش رو نمیفهمه همون دوری و دوستی مناسبش هست

بخاطر جون پدرتم که شده رفت و آمدم رو قطع میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببین هز زمان شوهرت کسی پیشت نبود در کمال ادب بشور پهنش کن تو جمع احترامش کن تا بچزه

اخه یکی ک کارش این باشه بهو خودشو میزنه ب اون راه و شروع ب فیلم بازی میکنه خودشو میزنه ب مریضی حالا بیا و درستش کن نمیشه ب نظر من بهترین راه جواب دادن تو جمعه حداقل اطرافیان بدونن داری از خودت دفاع میکنی و شروع کننده بحث تو نیسی

بنظرم رفتارت برای هرکسی ک ذره ای خدا رو قبول داشته باشه و بخواد حرف حق بزنه ، صرفا برای ادامه ندادن بحث و نشون دادن دلخوری و ناراحتی در کمال بیش از حد احترام بود 

پس اصلا خودخوری نکن ، و ریلکس باش اگر جلوی بقیه خودتو مقصر جلوه بدی وضع خیلی بد میشه پس در کمال سیاست رفتار کن 

خدا گاها یه تلنگری بهمون میزنه ک خیلی شیر نشیم و بدونیم مرگ از رگ گردن هم به ما نزدیکتره ، بنظرم این اتفاق از اون چوب های خداست ک وقتی بزنه دوا نداره ولی متاسفانه کمتر کسی متوجه میشه و از اون به بعد رفتارشو اصلاح میکنه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا