2777
2789

بچم کلاس اوله. اصن مشق نمینویسه. منم خسته شدم ی ماه قبل ب معلمشون گفتم یه چیزی بگه بهش. 

اونم بهش گفته چرا مشقانو نمیدی؟ ببینم. چی مینویسی؟ خانم خانما میخام اسم شاگرد زرنگارو ب دفتر بگم. 

اون. موقع ترسید زود اورد نوشت

. فقط دوساعت بود اثرش. 

باز دوباره تلویزیون روشن کرد. 🤦‍♀️

بخدا روم نمیشه از معلمش. مثلا دخترم از صب تا شب نمینویسه. منم نمخام چیزی بگم. اگه بدونه برام. مهمه اصلا نمینویسع. 

چیکارکنم. 

باهرزبونی بگین باهاش حرف زدم. 

جایزه و همه چی. زبون خوش. دعوا. 

براش اصلا اهمیت. نداره😭

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

میگم ب شاگرد زرنگا جایزه میدن. میگه حالا چی میدن؟ 😒😒😒اگر یه خونه پر از پول میدن ک برم خرید اسباب بازی

برم درسام بخونم. 🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بترسه از یه چیزی😑😂پسر یکی از آشناها مون عین چی میترسه از معلمش ...معلمشم پیگیره زنگ میزنه میگه بنویس

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

همه ی مامان های عچه های کلاس اول این روزها رو گذروندن.

قشنگ میفهمه ک تو نگرانش هستی اونم خیالش تخت هست

محل نگذار دو سه روز. میدونم طاقت نمیاری هاااا ولی دو سه روز محل نگذار خودش شاید ی تکوتی ب خودش داد

جدول ستاره امتحان کردی؟

اره اینم امتحان کردم. ولی دل نمیده. خسته میشه. میگه ولش کن. ستاره نمخام. 

تا یه مدت ک کوچیکتر بود بخاطر میگفتم فرشته جایزه میاره. گوش میداد. الان میگه فرشته خودتی الکی بمن دروغ نگو🤦‍♀️

کاش بترسه از یه چیزی😑😂پسر یکی از آشناها مون عین چی میترسه از معلمش ...معلمشم پیگیره زنگ میزنه میگه ...

نمیترسه. 😒🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

میگم ب شاگرد زرنگا جایزه میدن. میگه حالا چی میدن؟ 😒😒😒اگر یه خونه پر از پول میدن ک برم خرید اسباب ...

من چند روزپیش عصبی شدم دفتر کتابا دخترمو جمع کردم

گفتم اصلا دیگه نمیخواد درس بخونی

بزار همه بچه ها بخونن و بنویسن تو بی سواد بمون

با لحن یه کوچولو عصبی هم گفتم نه با داد دعوا 

بدو بدو اومد التماس که من میخوام درس بخونم و ...

دیگه بهتر نوشت مشقاشو این دو سه روزه

اره اینم امتحان کردم. ولی دل نمیده. خسته میشه. میگه ولش کن. ستاره نمخام.  تا یه مدت ک کوچیکتر ...

از روش برعکس استفاده کردید؟

مثلا جریمه کنیدش؟

از علایقش محرومش کنید؟

مثلا بگید مشقات و ننویسی فلان برنامه کودک که دوست داری و اجازه نداری ببینی