2777
2789
عنوان

ازدواج

177 بازدید | 18 پست

اگه ی کیس ازدواج داشته باشید از همه لحاظ عالی باشه فقط شغلش بساز بفروش باشه قبول میکنید؟ خودم کارمندم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید آره

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام زیاد دوس نداره میگه ورشکست بشه چی😐😂😂😂

مگه قراره بشه???

این چه تفکریه اخه!!!!!!

هر ادمی ممکنه تو مسیر زندگی به مشکل بخوره الان به نظرم موقعیت شغلی خیلی خوبی داره و بیشتر باید رو مسایل دیگه تمرکز کنین و شناخت خیلیییی مهمتره تو ازدواج

مگه قراره بشه??? این چه تفکریه اخه!!!!!! هر ادمی ممکنه تو مسیر زندگی به مشکل بخوره الان به نظرم مو ...

تفکرات بابامه🤧برا من فرقی نداره بابام مثلا دوس داره کارمندی باشه اخه مگه چیه کارمندی چندرغاز حقوقه دیگه از طرفی خانوادش و اینا خیلی خوبن و شناخت داریم ازشون میترسم دیگه مثل این خانواده گیرم نیاد

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تفکرات بابامه🤧برا من فرقی نداره بابام مثلا دوس داره کارمندی باشه اخه مگه چیه کارمندی چندرغاز حقوقه ...

بخدا اینجور که تو میگی اگه من بودم ی لحظه هم شک نمیکردم

چند سالته???