همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت میزدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)❤️🌌
طبق تحقیقات پزشکی بینول ملل این افراد اول دچار افسردگی شدید تا خودکشی. میشن. بعد از نظر روحی. شروع به تغیر دادن خود میکنن برا جلبع توجوه. بیماریشم یه اسمی داشت علان یادم نیست.
یا ادمه میدن یا بادارو خوردن خودشونو درمان میکنن
مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این یه بیماری عزیزان. مه انسان مرد یا زن خودشو فراموش کنه اگه قرار بود اون پسر زن باشه. زن بدنیا میومد نه پسر
مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
البته پیامبر قبلا گفته زمانی مه مرد ها زن میشوند وزن هامرد
و فرزدانی از شکم مرد بیرون میاید یکی از نشانه های آخروزمانست
که هزاران سال پیش این را گفته بودند