2777
2789
عنوان

به آدمایی ک صدای هورت کشیدن اذیتشون نمیکنه حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂 

وایییییی خیلی رو مخه 

از صدای چلپ جلوپ موقع غذا یا یکم غذا کنار دهنم واق 

😑😑😑😑😑🤢 

مخصوصا اگ ماست باشه 

وااااااییییی 

سرنوشتم دست خودمه میتونم تغییرش بدم 👉بهم بگید تو میتونی 🥲

یاد بابا افتادم. اونم اینکارو می‌کرد بعد میدونست بدم میاد بیشتر می‌کرد ک اذیتم کنه بعد میخندید😂یادش به خیر. 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

وای وقتی خوابم داداشم از لج میاد بالا سرم ملچ ملوچ میکنه. 😑😑😑😑😑😑😑😑🥲🥲

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
وای وای از سیب و هویج بدم میاد  شوهر من موزم صدا دار میخوره

بابای من چای رو هم صدا دار میخورد😭 یادمه سرصبح میخواستم برم مدرسه خونه خلوت دوتایی چای می‌خوردیم من انگار زهرمار میخوردم ازبس اعصابم خراب میشد

دختر منم بشدت حساسه 

پیشه کسی موقع غذا خوردن نمیشینه 

همیشه جدا غذاشو میخوره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بابای من چای رو هم صدا دار میخورد😭 یادمه سرصبح میخواستم برم مدرسه خونه خلوت دوتایی چای می‌خوردیم من ...

مادر شوهرم شوکولات ازین ابنباتیا با چای میخوره با دندون نصف میکنه خرپ خرپ میکنه وای بخدا اعصابم خرد میشه 

مادر شوهرم شوکولات ازین ابنباتیا با چای میخوره با دندون نصف میکنه خرپ خرپ میکنه وای بخدا اعصابم خرد ...

مادرشوهر منم خیلی رو مخه با دهن باز چیزای سفت میجوه من اصلا دوست دارم اون لحظه بمیرم

من حالا انقدر که  ناله همکارام‌ عذابم‌ میده صدا عذابم نمیده 

هیچکس از صدا خوشش نمیاد ولی چشمت روز بد نبینه یک‌خانمی تو بخشم هست خدا نکنه کسی ببخشید حرکتی مثل فین یا عطسه انجام بده 

تا ساعتها ناله میکنه و به همه توضیح میده که چقدر بیشتر حساسه و الان چقدر دلش بهم خورده و اگر هم‌ بهش توجه نکنن یک رول دستمال میبره تو دستشویی با در باز ساعتها ببخشید شرمنده ، عوق میزنه و زیر چشمی از اینه بقیه رو نگاه میکنه تا مطمئن بشه متوجه تفاوت و حساسیت و ظرافت بیش از حد ایشون شدن و ... کسی هم نگاه نکنه اون دستمال عوقی رو میاره نمایش میده که ببین آقای فلانی فلان کارو کرد حال من بد شد و چقدر حساسم و فلان 

یکبار رئیسمون بهش گفت اگر این آقا حال کسی رو بهم نزنه تو با یاد آوری و بزرگنمایی و نمایشت حال همه رو صدبرابر بیشتر بهم زدی   

خداروشکر به این چیزا حساس نیستم✌😂

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹