2777
2789
عنوان

❤️🌻❤️به نیت شما مهربانان سوره کوثر میخونم🦋✨🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 56 پست
سلام مرسی مهربونم .لطف کردی قربونت برم سرنمازم واست دعااکردم واست ایت الکرسی میخونم عزیزم

سلام مرسییییی🥺🥺🥺💓💓💓💓

خیلی لطف داری💙💙💙💙💙

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان،مهدیار     @مدرس_حسابداری   @دختر_پاییزم۲۴     🦋

مرررسی مهربونم💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
@تیچرک   💚

ممنون قشنگم

منم به نیت شما ده تا صلوات میفرستم 

شما اتتت هستید؟ 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

@مامان،مهدیار     @مدرس_حسابداری   @دختر_پاییزم۲۴     🦋

سلاممم اجیم 

ممنونم عشقم منم میخونم برات 💞 برای شفای داداشم دعا کنین

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
ممنون قشنگم منم به نیت شما ده تا صلوات میفرستم  شما اتتت هستید؟

بله🌺

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام تگ کردم شمارو تو تاپیک اخرم. آبی نشدید  https://www.ninisite.com/discussion/topic/843 ...

مرسی🌺