2777
2789
عنوان

شوهر حال به حالی

603 بازدید | 22 پست

هر دفعه یه جوره.هر وقت ناراحته همه باید ناراحت باشن خوشحاله باید همه برقصن .اصلا نمیگه زشته حالا ناراحتم خونواده زنم نفهمن.ناراحتیشو یا بی احترامی نشون‌میده. اوایل کم کردم رفت و آمد خونه پدریم اما حالش خوب میشه باز با پروعی میاد   .الان خونوادم ناراحتن نمیدونم چه کنم دوست ندارم ناراحت باشن زحمت زیاد کشیدن برام  

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس انگار فقد واسه شوهر من نیس این اخلاق😂

ولی خیلی بی احترامی نمیکنه ک خانوادم ناراحت بشن

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
معذرت می خوام بانو اینو میگم ولی حتما برین مشاوره احساس می کنم شوهرتون تعادل روحی ندارن و ناخواسته ت ...

من به عنوان یه مرد نظرمو میگم بانو بازم عذرخواهی میکنم ازتون 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

معذرت می خوام بانو اینو میگم ولی حتما برین مشاوره احساس می کنم شوهرتون تعادل روحی ندارن و ناخواسته ت ...

بله اصلا تعادل نداره رفتم گفت بیاد اما نمیاد خودش

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

مطمئنین مشکلاتی مثل دوقطبی بودن یا ... نداره ؟ معمولا این نوع تغییر خلق با این شدت خصیصه دوقطبی هاست. چرا مشاوره نمیگیری براش؟

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/

ناراحت بود جلوش آهنگ بزار قر بده، بلند بلند قه قهه بزن بهش اصلا توجه نکن بزار بترکه، خوشحال بود هم گند بزن ب حالش

فقط برای اینکه بفهمه رفتار خودش چقدر زشته و رفتارش ب روش بیار تا درست بشه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
اخه به بقیه چه

بایددد همه حال او رو داشته باشن

اگ ناراحته و بقیه خوشحالن یکاری میکنه همه ناراحت میشن

یا اگ خوشحاله و ی نفر بگه حالم خوب نیست و ناراحتم میگ فقد قصدت اینه ک حال منو خراب کنی و از ای حرفا

ی مشت مردِ بی منطق😂

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
ناراحت بود جلوش آهنگ بزار قر بده، بلند بلند قه قهه بزن بهش اصلا توجه نکن بزار بترکه، خوشحال بود هم گ ...

اره گاهی محلش نمی زارم خودش درست میشه اما خونوادم چه کنم

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔