2777
2789
عنوان

یبوست کودک دو ساله

90 بازدید | 7 پست

سلام،پسرم ۲۳ ماهشه،چند باره که یبوست میگیره،دفعه های قبل با شربت لاکتولوز خیلی زود خوب شد،ولی این دفعه باید هر هشت ساعت ۵ سیسی رو شربت رو بدم ،واگر یکم کمتر بدم دوباره یبوست میشه،،اینم بگم که هر روز دفع داره ولی مدفوعش سفت و با گریه دفع میکنه،خیلی اعصابم خورده،نمیدونم فکرم هزار راه میره،الانم از دیروز دوباره برای دفع از صبح نق میزنه تا شب که با گریه شکمش کار میده ،اگر تجربه ای دارین کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عادتش نده

غذای ابکی بده 

روغن زیتون اصل حتما اصل باشه

الو خشک انجیر خاکشیر دمنوش گل محمدی اینارو ناشتا بده 

نون سبوس دار بده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من بچه ها رو نمیدونم ولی خودم که درگیر یبوست میشم سمت راست شکم سه چهار سانت مونده به استخوان لگن رو آروم فشار میدم چند بار در روز 

خوب میشم 

وقتی فشار بدی صدا میده متوجه میشی😂قار قور میکنه🤣

این نیز بگذرد...
داخل غذاش روغن زیتون  بریز مواد ملین تو غذاش باشه مثل سبزی و آلو .. میوه حتما بده مثل کیوی و. ...

روغن زیتون میریزم ولی خیلی اشتهاش کم شده چون سرماخورده ام بود الان خوب شده،وای کلا بد غذاس

اگه همیشه اینطوری میشه ببرش دکتر یک چکاپ بشه.الان یک صابون آب نخورده بردار اندازه شاف ببر ازش براش شیاف کن ک پی پی کنه طفلک.غذای آبکی زیاد بده بهش.بجای هله هوله انجیر و الو بخارا و کشته بخوره.شربت خاکشیر هم بده هرروز.

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️