2777
2789
اره

درسته معمولا افرادی که قبلا موارد مشابه داشتن حس میکنن حتی اگه چند دقیقه از طرف مقابلشون بی اطلا باشند پس حای دیگه سرشون گرمه. اگه واقعأ ب نامزدتون اعتماد دارید از حساسیتتون کم کنید دیگه ب گذشته فکرنکنید، گذشته گذشته ب فکر آینده باشید ودر زمان حال زندگی کنید. این حساسیت شما اگه بخواد ادامه پیدا کنه سرانجام خوبی نخواهد داشت وقطعأ از تون خسته میشه، مردها از اینکه بخوان کلابخوان محدود باشن دل خوشی ندارند، سعی کنید مثبت اندیش باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میدونه حونم ب جونش بستس

ببینید حتی توی رابطه عشق وعاشقی باید حد حدود رعایت بشه اگه هرکدوم ازطرفین در ابراز عشق زیاد روی کنن نتیجه مطلوبی نخواهد داشت، شاید چون میدونه خیلی دوستش دارید میخواد مثلا تلافی کنه

ببینید حتی توی رابطه عشق وعاشقی باید حد حدود رعایت بشه اگه هرکدوم ازطرفین در ابراز عشق زیاد روی کنن ...

اره اینو میدونم‌اما من با سیاست رفتار کردنو یاد ندارم:)

[QUOTE=232500984]اره اینو میدونم‌اما من با سیاست رفتار کردنو یاد ندارم:)[/QUباید بحای حساسیت زیاد باید تشنه عشق خودتون میکردیش اینکه همیشه وهرلحظه باهاش باشید وبراش سنگ تموم بزارید کار درستی نیست، بعضی وقتا لازمه دخترا یخورده خودشونو لوس کنن برا نامزدشون ب قولا ناز کنن