2777
2789

همه چیزش ظاهره همه چیززززمثلامیخادبگه ازهیچی خبرنداره وهمیشه چشاشومث چقدگردمیکنه

مثلایعنی ازون خاستگاری خبرنداشت؟؟؟؟

خیلی ضایعس

عصرجدیدم خیلی چرت شده بااین داورای مسخرش کلادست پشت پرده داره بااحترام ب همه لرهای نی نی سایت چن شب پیش یه اقای چاق لری خونده بوددرحدی نبودکه بالابره ولی رفت بخاطرکی بخاطرچی؟بخاطرژاله صامتی ولی اونوقت ک مازندرانی هاوگروه خانندگیشون اومدن خیلی خیلب قشنگ خونده بودن اصلااا هیچی ب هیچی  

خیلی قشنگ خونده بودن واقعا

هیچی حالیشون نیست این داورا مخصوصاژاله صامتی فقط احساسی رای میده

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

دقیقا 👌🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا با ما لرا مشکل دارن

برن کوچه!

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

دقیقا 👌🏻

انگارمانمیفمیم تظاهر

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

همون موقع هم نگاش نمیکردم😕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

با ما ترکها هم مشکل شدیدددد دارن

ترکاکه همش میرن بالا😶اون پارساخائف