2777
2789
عنوان

چقدر سخته همسرت نظامی باشه و نتونی بری خارج از کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 56 پست
اگر فکر مهاجرت داری ک کلا باید با شغل دولتی وصلت نکنی

نه فکر نکنم انقد سخت باشه

تو فامیل داشتیم کسایی که شغلشون دولتی بوده و مهاجرت کردن یا حتی قصد مهاجرت دارن و کاراشون داره اماده میشه

این بنده خدا ک گفتم تو ارتش بود برای همین نمیتونست

نه  عزیزم  اطرافیان من هم که نظامی هستن ممنوع خروجن  ‌ چون  در کشور های دیگه&nbs ...

ولا بلا بابام سرهنگ ارتشیه رفته تایلند و دبی و کربلا و مکه😐

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی نگیر. اون کاربر خواست شکی تو دل شما بندازه. من جد اندر جدم و همه فک و فامیلم نظامی هستن. فقط سفر ...

دقیقا..سفر های زیارتی فقط ممنوع نیست 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
این ی قانونه تو اینترنت هم بزنی میاره چجوری رفتن؟؟

هر چیزی توی نت که درست نیست. خیلیا رو دیدم رفتن.چجوری میگی شما ممنوع الخروجین؟!چه سفرای زیارتی چه غیر زیارتی،ترکیه آلمان، ژاپن، هند و...یه سری مجوز داره میگیرن و میرن.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
نه بابا بابام سرهنگ ارتشیه یک بار رفته دبی دو بار تایلند دو بار کربلا سه بار مکه 😐🌝🌚

قضات  چی؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شوهرم نباشه خوشنمیگذره دویدارم اونم همراه با من از مسافرت لذت ببره!! تنهایی هم برم فقطسرم تو گوشی می ...

سلام گلم متاسفانه دیگه تنهایی هم نمیتونی بری...........خانمهای نظامیان هم ممنوع الخروج هستن  

مامان ترنم سابق......عضویت 1387