2777
2789
عنوان

خانمهایی ک ماشین ظرفشویی دارن بیان!

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 30 پست
خو ولی منم بعد از ۱۰ سال خراب شد قطعه‌اش هم گیر نمیاد...مامانم همون اوایل که ظرفشویی اومده بود حدود ...

جدی قطعش گیر نیومد؟چقدر بد.پس میگی منم بوش بگیرم .واقعا عالیه؟

جدی قطعش گیر نیومد؟چقدر بد.پس میگی منم بوش بگیرم .واقعا عالیه؟

اگه میخواهی عمری برات کار کنه بدون دغدغه اره بوش بگیر اما اینم بدون بوش هم یک هزارم درصد خراب شه دیگه واقعا قطعه‌اش رو باید بدی از ترکیه برات بیارن

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ نفره.اره.دوسال ک شاغل بودم هرروز استفاده میکردم الانم اکثر روزا روشن میکنم.یعنی ظرفی ک چایی 

رنگ چایی بگیره یا چربی اثری ازش نمیمونه.تااینجا ک راضی بودم نمیدونم در درازمدت چطور باشه

ما پاکشوما داریم راضی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

من و خواهرم ال جی داریم راضی هستیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من بوش دارم عالیه

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بوش عالیه 

من ۱۳ سال پیش کل جهیزیه ام رو بوش خریدم و می‌دونم تا آخر عمرم کار می‌کنن 

یخچال و ظرفشویی و لباسشویی و تلویزیون و ....

یکبار بیشتر هزینه کن یه عمر خیالت راحت باشه 

ولی باید بری شماره سریال هاشونو تو سایت رسمی بوس اصالت سنجی کنی چون جدیدا تقلبی زیاد شده 

Having fun while stuck in life

من بوش دارم یه روز در میان استفاده میکنم حدود ۶ سالی میشه آخ نگفته

فقط چون برق ایران نوسان داره حتما باید محافظ بگیری

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
ما پاکشوما داریم راضی

واقعا خوبه؟من وهمسرم خیلی گشتیم بوش و الجی اصلش نیست بازار اگه هم باشه بالای ۴۰ تومنه بعد فروشنده پاکشوما رو پیشنهاد داد ک ب نظر من و همسرم خوب بود