2777
2789

سلام دوستان من حسابدارم و تقریبا ده سالی هست که شاغلم ..الان پنج سال هست تو یه مجموعه کار میکنم هشت صبح تا شش اما پنج شنبه رو تعطیلم..حقوقم هم حدود هشت تومن .الان دوستام میگن که کارت رو عوض کنی میتونی حقوق بیشتری بگیری و پیشرفت کنی با مهارت های که داری...راستش من تو این مجموعه کارم کمه و آرامش دارم الان دو دل شدم چیکار کنم شماها بودین چیکار میکردین

بستگی به شرایط مالی تون هم داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه بده به کار ات ارامش در کار خیلی مهمه خیلی...

مدبرم گفته حتی اگه بچه دار هم بشی باهات کنار میام کارات رو ببر خونه انجام بده اما به مجموعه کوچیک پیشرفتی در کار نیست ..من اصن به این موضوع فکر نمی‌کردم اما دوستام خیلی بد دو دلم کردن

من باشم همونجا میمونم

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
مدبرم گفته حتی اگه بچه دار هم بشی باهات کنار میام کارات رو ببر خونه انجام بده اما به مجموعه کوچیک پی ...

من اقا هستم و مطمعنم که اگر بری پشیمون میشی پس ادامه بده و پیش مدیرت از رفتن نگو به هیچ وجه 

دوستان هم بعضا حسودی دارن یا ....

خب همسرم هم همین حدود میگیره بچه نداریم خونه و ماشین هم داریم البته جنوب تهران

من اگر جای شما بودم همینجا. میموندم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

به حرف دوستات گوش نده 

به نظر من ارامش داشتن تو محیط کار مهم ترین‌چیزه 

ا

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بنظرم آرامش در کار از هر چیزی مهم تر هست و اینکه مجموعه بهت نیاز داشته باشه . دوستات ک این حرف رو طدن خودشون چقدر موفق بودن و پیشرفت کردن؟ اونجوری که خودت آرومی زندگی کن نه اونجوری که بقیه میگن

بنظرم آرامش در کار از هر چیزی مهم تر هست و اینکه مجموعه بهت نیاز داشته باشه . دوستات ک این حرف رو طد ...

اره یکیشون موفقه تو یه شرکت خیلی بزرگ می‌کنه با حقوقی تقریبا ۱۲تومن